Vegyek most egy iphone 5-öt, vagy várjak szeptemberig amíg le megy az 5S ára?
Figyelt kérdés
Úgy tudom hogy szeptemberben jön ki a I.6, és akkor gondolom lejjebb fog menni az 5S ára. Szerintetek várjak szeptemberig? vagy vegyem most meg a sima 5-öt?2014. jún. 13. 22:28
1/4 anonim válasza:
Várj szerintem vele. Kezdjük ott, hogy az operációs rendszerhez képest, meg hogy kb. ugyanannyit tud, mint egy androidos telefon, rengeteg pénz. Nem éri meg, inkább egy SAMSUNG Galaxy S4, de ha iPhone-t akarsz, várj vele szerintem.
2/4 anonim válasza:
vegyél most egy 4s-t, és ősszel cseréld le egy 5s-re
3/4 anonim válasza:
nem fog annyival lemenni az ára, hogy azt mondd, megéri. iPhone 5 sem lesz olcsóbb, hiszen a kettő között használt piacon durván 40-50ezer Ft különbség van, és a 4S-5 között is kb. ennyi, tehát nem befolyásolják egymást. gondolom az új iPhone megint nyit egy 200-220ezres áron, így az 5S-t nem nyomja le a használt 150ezres ár alá, újat meg maximum gsm-ből tudnál, mert 99%, hogy ki fogják vonni, és a 8 gigás 5C-t hagyják majd meg.
4/4 A kérdező kommentje:
Samsungot biztos nem veszek, most egy iphone 4em van, szoval 4s-t se fogok venni:) es az 5, 5S-t hasznaltan szeretnem venni, de azert koszi:)
2014. jún. 14. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!