Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mennyi a élettartamúk a...

Mennyi a élettartamúk a mostani mosógépeknek?

Figyelt kérdés
A régi mosógépek elmentek 20 évig is. A mostaniak?

#mosógép élettartam
2014. márc. 5. 08:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

-hát vannak egyszemélyes háztartásban is m.gépek,heti egy mosásra ,(Évi 54-el,20 év alatt 1000 mosás )

-meg van ahol minden nap pörgetnek vele egyet ,(Évi 365-el,aztán így 2-3 év alatt megvan a szintén 1000 mosás )

2014. márc. 5. 08:33
 2/11 A kérdező kommentje:

Igazad van.

Az én mosógépen 4 éves és napi szinten mosok, és pár napja kegyetlen büdös. Még a ruhák is büdösek lesznek benne, mosás után.

Átmostam 1 l 20%-os ecettel 90 fokon, semmit nem ért.

Aztán átmostam 500 g trisóval szintén 90 fokon az sem ért semmit.

A szűrőt is kimostam, és a mosószer adagoló is tiszta.

Akkor mi lehet a baj?

2014. márc. 5. 08:44
 3/11 anonim ***** válasza:

Talán hasonló jelenség.

[link]

2014. márc. 5. 09:02
 4/11 anonim válasza:

A régi mosógépek hiába fogyasztanak több vizet és áramot, mint az újak, sokkal alaposabban mosnak, és a többletköltség 4-5 év alatt alig közelíti meg az új mosógépek árát.

Egyik ismerősünk lecserélte a Hajdu Energomatját egy új Indesitre és hónapok után legszívesebben újra az Energomattal mosna, annyira megutálta az Indesitet. Ráadásul rozsdásodik is és javítani is kellett már. Semmit sem ér a csicsás kijelző, a programozhatóság meg minden nyavalya, ha a mosógép képtelen az alapfeladatának az ellátására a megbízhatatlansága miatt.

2014. márc. 7. 15:26
 5/11 anonim ***** válasza:
Az a gond hogy mindig 30-40 fokon mosol és nagyritkán 60 on.És alacsinyabb hőmérsékleten jobban szaporodnak a baktériumok.20dkg citromsavporral mosd ki 90 fokon előmosás és ruha nélül.A penész pedig külön penészölővel(vagy azzal se) jön ki.
2014. márc. 9. 20:28
 6/11 anonim válasza:
Most is lehet jó mosógépet venni, nem kell a legolcsóbb sz@rokat megvenni, azok sose lesznek jók. Nekem Elektrolux van, meg vagyok vele elégedve.
2014. márc. 12. 19:25
 7/11 A kérdező kommentje:
Hát az enyém sem olcsó szar . . . .
2014. márc. 12. 21:05
 8/11 anonim válasza:
Akkor meg mi bajod vele? Vagy tudod már előre az élettartamát? Azt írod, nem szar a géped, hát akkor nem értelek.
2014. márc. 12. 23:31
 9/11 A kérdező kommentje:
Olvasd el a kommentem
2014. márc. 13. 07:16
 10/11 TappancsMancs ***** válasza:

"Az a gond hogy mindig 30-40 fokon mosol és nagyritkán 60 on."

Azért a ruha cimkéket se árt megnézni, soknál pont ez a mosási hőfok van megadva.

2014. márc. 15. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!