Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Ennyi lenne az élettartamuk?

Ennyi lenne az élettartamuk?

Figyelt kérdés

8 éve, amikor saját lakásba költöztem vettem új háztartási gépeket, és idén minden szép lassan elromlik. Miért?

Mikro sütő, mosógép, vasaló, hajszárító, porszívó is idén dobta fel a talpát. Mind minőségi termék.

2011. szept. 14. 10:53
 1/4 anonim ***** válasza:
8 év?és még panaszkodsz? csoda ha megélik az 5 évet a mai kütyük..
2011. szept. 14. 11:06
 2/4 anonim válasza:

mindent úgy gyártanak, hogy pár év múlva elromoljon, hogy aztán újat vegyél.

Nekünk ez nem jó de annak aki gyártja és annak aki eladja nekik igen

2011. szept. 14. 11:33
 3/4 anonim ***** válasza:
a mi mikrónk 20 éves és mostanában kezdett el szarakodni, de még mindig műkszik. mondjuk régen még úgy gyárthatták, hogy sokáig bírja
2011. szept. 14. 13:16
 4/4 anonim ***** válasza:
na nem vagy egyedül képzeld el nekem 8 épült a házam kb 7 éves benne minden műszaki cucc és a konyhában a mosogatógép a sütő a főzőlap a szagelszívó minden bosch a sütőmmel is volt már probléma a mosogatógép az szivta a vizet utána kinyomta és semmit sem csinált ezeket meg kellett javittatnom a sütőt 4500 ért csinálták a mosogatógépet 5000 ért a mikrom is ilyen beépitett annak még nem volt baja akkor a 7 év alatt 3 porszívóm ment tönkre az eggyiknek csunya hangja volt leves be is ment utána az utóbbi 2 ő elfüstölt most samsungom van az egy jo porszívó a mosógépem siemens annál is volt már szerelő mert nem szivattyúzta ki a vizet de hát itt nálam minden soha végetnemérő történet kétszintes nagy családiház dolgozok minden a gyerekek apjával elváltunk még jó hogy egy családiház az ölembe hullott amibe nekem is volt pénzem és a gyerekek is iskolába járnak barátoznak van olyan hogy annyira elmaradok a mosással is hogy csak na az apjuknak nagyon sok pénze van annyi ruhájuk van hogy csak na én ugye dolgozok és bizony előfordul olyan hogy mosok és 1-2 napig a gépbe marad a ruha dehát egyedül vásárolni dolgozni ha van időm főzni nem egyszerű a gyerekek csak had tanuljanak barátozzanak annak örülök ha a szobájukat meg a felső szintet meg az én szobámat rendbe teszik többet nem is várok kérek tőlük és azért senki nem mondhatja hogy koszos vagyok mer ha olyankor érek haza akkor este takarítok na és akkor elviszi az apjuk a gyerekeket mindenféle messzi távoli helyre akkor takarítok meg pakolok és mire a végére érek megjönnek a gyerekek haza egy csomó szennyessel itt több bőröndnyire gondolok és akkor megint elhavazódok a lenti fürdőbe van a mosógép és mulkor már mindkét szennyestartót levitték a lányok a zuhanykabin is teli volt öntve szennyessel na és akkor nemfér ki a szárítóra na meg milyen bosszantó nagyon sok volt a szennyes és akkor romlott el ez a nyamvadt mosógép hát azt hittem idegbajt kapok de olyan lomha ez a mosógép már 1000 resen sem ugy centrizik mint régen szerintem befog halni ja és méga 3 éves hütőm is elromlott így abból is másikat kellett vennem mert 34000 be került volna a javítás bocsi hogy ennyit irtam dehát el kellet panaszolnom
2011. szept. 14. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!