Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » A Senseo kávéfőzőnek miért...

A Senseo kávéfőzőnek miért van ennyi változata? Melyik a jó?

Figyelt kérdés

Azért akarok ilyet venni, mert csak én kávézok, esetleg ritkán rokonok, vagy barátok akik látogatóba jönnek.

Köszönöm a segítséget!

2009. febr. 26. 12:41
 1/4 anonim válasza:
100%
Nem tudom milyen változatokat ismersz, szerintem csak a dizájn más. Nekem is van és sztem nagyon finom kv-t főz! Sőt, most már mindenféle kv-párnákat, kapucsínó-párnákat lehet bele kapni. Persze nem a legolcsóbb, de isteni!
2009. febr. 26. 13:18
 2/4 anonim válasza:
100%
van, amelyikkel tejeskávét is csinálhatsz, van, ami habosít, van, aminek dupla víztartálya van... és persze vannak különféle színűek. én nagyon szeretem, teát is lehet vele csinálni, meg kakaót is, külön spéci filtertartó kell hozzá.
2009. febr. 26. 13:42
 3/4 anonim válasza:
100%
A változatok a feljesztés eredményei. Az alapgépen (HD7810) csak 2 funkció van, 1-vagy2-csésze kávét főzhetsz egyszerre. Az új generációs gépeken ezen kívül beállíthatod a kávé mennyiségét, pl. rövidebb kávé, normál adag (ez 1,25 dl) vagy hosszabb kávé. Ennek megfelelően be lehet állítani a kifolyó csőrt is az alacsonyabb, vagy a magasabb csészéhez. Az új generációs változatoknál van digitális kijelzős is, és a legújabb típus a Latte Select, amibe tejet is lehet tenni, és egy gombnyomásra készül el a cappuccino vagy más tejes kávéital. A működési elv minden Senseonál ugyanaz, forró víz és gőz préselődik át a kávépárnán.
2009. ápr. 23. 09:15
 4/4 anonim válasza:
100%

Kicsit pontosítom a működési elvet: a forró víz kis nyomású szivattyú segítségével préselődik át a kávépárnán. (Tehát nem eszpresszó, mert az nagynyomású gépet jelent, 15 bar)

És még egy kis különbség: az új generációs gépeken nem használhatóak az eddigi fejlesztések eredményei, azok a kávépárna helyettesítők, melyekkel őrölt kávé is használható a Senseo kávéfőzőn. Pl. Coffeeduck vagy EcoPad.

2009. ápr. 27. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!