Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Ezek a 60-100e ft os mosogatóg...

Ezek a 60-100e ft os mosogatógépek valóban hatásosak?

Figyelt kérdés

Gondolok itt a 2-3 napos tányérokra edényekre.. valóban szépen lemossa azokat?

nem maradnak ételmaradékok, tehát alapos?

kinek mi a véleménye?

2014. jan. 16. 02:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Azért mosogatógépbe én nem tennék 2-3 napos tányért, edényt, még a kétszer ilyen drágába sem. Viszont ennyiért sok gépet kapni, pláne ha outlet masinák, uram bocsá' esztétikai hibás. Szóval ki lehet fogni ennyiért nagyon jó masinákat, amik alaposan elmosogatnak, csak vedd a fáradságot, hogy belerakod a gépbe a mosatlant.
2014. jan. 16. 08:01
 2/6 Gugu Gabor ***** válasza:

2-3 napos edénnyel nincs tapasztalatom ,mi általában 1x indítjuk be este, az aznapi edényeket szépen elmosogatja.

A 2-3 nap nekem is kissé soknak tűnik.

2014. jan. 16. 08:10
 3/6 A kérdező kommentje:

Gondoltam én hogy nem tudja levinni a makacsabb szennyeződéseket, igen van hogy nálunk akkor gyűlik össze a mosogatnivaló. Ketten vagyunk..

És van hogy pl a leves tészta stb azért rászárad, amit még szivaccsal sem, csak pengével tudok szépen lekaparni. Ezt nem igen viszi le a mosogató gép.

+ olvastam hogy sok gombás baktérium stb elszaporodhat benne. Ez igaz?

2014. jan. 16. 10:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Igaz, elszaporodhat. De ha megfelelően tisztán van tartva, semmi baja nem lesz, nem szaporodik el semmi. Ha ketten vagytok, és két három naponta gyűlik össze az edény, akkor érdemes a rászáradósabb dolgokat leszedni róla. Vagy pedig minden nap beindítod a gépet egyszer. Ki kell számolni, hogy mennyi is egy program, és mikortól érdemes beindítani. Ha ketten vagytok, és nem gyűlik annyi mosatlan egy nap hogy így megérje akkor ne vegyetek még gépet. A rászáradt kajás tálat elő kell mosni, és ha nem sok van, egyszerűbb elmosogatni kézzel. Persze ha mondjuk hetente vártok vendéget, akkor is nagyon megéri.
2014. jan. 16. 11:25
 5/6 anonim ***** válasza:

A nagyon mocskos, rendkívül rászáradt, égett szennyeződést még a milliós ipari gép sem szedi le.

60-100 árú gépről nem tudok nyilatkozni, mert nekünk egy ennél drágább AEG van, de tökéletesen működik. Ha valami jobban rá van száradva, először egy 7 perces öblítőprogramot indítok el, de ez nagyon ritka. Pl. a háromnapos odaszáradt tejberizst nem tisztítja le teljesen az aljáról, ilyenkor benne hagyom a gépben és majd a következő mosás tisztára mossa (kevesebb víz megy el így, mintha kézzel utánamosnám). Egyébként nyilván a nagyobb ételmaradékokat műanyagkanállal gyorsan leszedem, mielőtt beteszem mosni.

Ha gépet akarsz venni, és megvan a kereted, Kérdező, akkor azt javasolnám, hogy a márkát nézd, meg tudod nézni, hogy mit ajánlanak és mit nem. Boltban barátnőméknek pl. a 20 ezerrel olcsóbb gépet ajánlották...

2014. jan. 16. 11:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, azt még hozzátenném, hogy amit leírtam, azt a RÖvid programnál (30 perc, 8 liter víz) tapasztaltam, mert az esetek 95%-ban azzal mos a gép. Van program kifejezetten erős szennyezettségű dolgokra, de az majdnem 3 órás, nyilvánvaló, ha azzal mosogatnék, hatékonyabb lenne.
2014. jan. 16. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!