Ezek a 60-100e ft os mosogatógépek valóban hatásosak?
Gondolok itt a 2-3 napos tányérokra edényekre.. valóban szépen lemossa azokat?
nem maradnak ételmaradékok, tehát alapos?
kinek mi a véleménye?
2-3 napos edénnyel nincs tapasztalatom ,mi általában 1x indítjuk be este, az aznapi edényeket szépen elmosogatja.
A 2-3 nap nekem is kissé soknak tűnik.
Gondoltam én hogy nem tudja levinni a makacsabb szennyeződéseket, igen van hogy nálunk akkor gyűlik össze a mosogatnivaló. Ketten vagyunk..
És van hogy pl a leves tészta stb azért rászárad, amit még szivaccsal sem, csak pengével tudok szépen lekaparni. Ezt nem igen viszi le a mosogató gép.
+ olvastam hogy sok gombás baktérium stb elszaporodhat benne. Ez igaz?
A nagyon mocskos, rendkívül rászáradt, égett szennyeződést még a milliós ipari gép sem szedi le.
60-100 árú gépről nem tudok nyilatkozni, mert nekünk egy ennél drágább AEG van, de tökéletesen működik. Ha valami jobban rá van száradva, először egy 7 perces öblítőprogramot indítok el, de ez nagyon ritka. Pl. a háromnapos odaszáradt tejberizst nem tisztítja le teljesen az aljáról, ilyenkor benne hagyom a gépben és majd a következő mosás tisztára mossa (kevesebb víz megy el így, mintha kézzel utánamosnám). Egyébként nyilván a nagyobb ételmaradékokat műanyagkanállal gyorsan leszedem, mielőtt beteszem mosni.
Ha gépet akarsz venni, és megvan a kereted, Kérdező, akkor azt javasolnám, hogy a márkát nézd, meg tudod nézni, hogy mit ajánlanak és mit nem. Boltban barátnőméknek pl. a 20 ezerrel olcsóbb gépet ajánlották...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!