Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mi lehet az oka annak hogy a...

Mi lehet az oka annak hogy a mosogatógépből kifolyik az üblitő?

Figyelt kérdés

Kaptam egy használt whirlpool adg993/1 típusu mosogatógépet. Nem igazán találok róla semmit.

Az a baj hogy feltöltöttem az öblítő tartályát és ahogy becsukom az ajtót folyik ki belőle. Ezáltal túl is adagolja a homályos vizcseppekből ítélve. Mi lehet a baj? Orvosolható?

2014. jan. 10. 07:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Az okát nem tudom, de nem ajánlom az öblítőt, minek kell megenni/inni a vegyszert ?
2014. jan. 10. 07:48
 2/6 Dörmögő válasza:
Az okát én sem tudom, 3 éve van mosogatógépünk, és még az elejében kipróbáltuk az öblítő folyadékot. Mivel nem sok hasznát láttuk így azóta is öblítő nélkül működtetjük a mosogatógépet.
2014. jan. 10. 08:18
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Ha nem hasznàltok öblitőt akkor minden az egyben tabletát hasznàltok, v sima egyszerűt?
2014. jan. 10. 11:52
 4/6 Dörmögő válasza:
Mi All in 1 tablettát használunk. Kb 55-60 forint lenne darabja ha nem akciós (finish márkájú) Kipróbáltuk a somatot is, de nekünk az nem jött be. Ami még ár/érték arányban nagyon jó az a Lidl-ben található W5 all in 1 tabletta. Ez az egyik legolcsóbb, és mi meg vagyunk vele teljesen elégetve.
2014. jan. 10. 13:25
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Én is most a w5 tablettát vettem, de a simát + a w5 öblítőt. De akkor ha elfogy akkor átváltok az all in 1 tabira.
2014. jan. 11. 09:09
 6/6 Dörmögő válasza:
Namármost én annyira nem értek hozzá, a feleségem segítsége a mosogatógép. De én úgy tudom hogyha sima tablettát teszel bele akkor sót is venned kell a gépbe.
2014. jan. 11. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!