Elöltöltős mosógép van az új albérletemben, nem használtam még ilyet. Ahogy beleöntöm a mosószert és az öblítőt, azonnal kifolyik belőle az összes, és konkrétan tiszta vízzel mosok. A ruha meg se tiszta, se illatos nem lesz. Mi lehet a gond?
Vagy felborítod a hátára, hogy ne folyjon ki a víz belőle,
vagy becsukod az ajtaját...
Fordítsad a fal felé az ajtaját... és jól szorítsad oda!
Ugye egyetemista vagy?!
Hova folyik ki?
Írd meg milyen típus.
A mosószer az helyénvaló, hogy azonnal a _mosódobba_folyik. Úgyis ott kell majd dolgoznia.
Öblítőből próbálj csak keveset tölteni. Akkor is kifolyik?
Mert rendszerint úgy van megoldva, hogy egy bizonyos mennyiségnél leürül belőle az összes. (Szifonhatás miatt. Úgy üríti ki a gép öblítéskor, hogy tölt bele még egy kis vizet.)
Valószínűleg összekeverte a hűtőszekrénnyel...
Meg lehet érteni, hiszen olyan fehér mind a kettő!
Hát ez hihetetlen, hogy milyen jóindulatúak az emberek! :-( nem, nem vagyok egyetemista, és láttam már mosógépet közelről, nem vagyok idióta... bár gondolom személyes tapasztalatból írták az illetékesek, hogy esetleg összekevertem a hűtővel, vagy fordítsam a fal felé, gratulálok nekik!
Aki normálisan válaszolt, annak köszönöm szépen... az a helyzet, hogy akár keveset, akár sokat öntök bele, azonnal befolyik a gépbe az összes. Ezzel csak az a gond, hogy az öblítőnek ugye jóval később kellene kifolynia a tartályból, mint a mosószernek. Egyébként Whirlpool a gép, kb 5 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!