Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Miért keserűek az edények,...

Miért keserűek az edények, mikor kiszedem őket a mosogatógépből?

Figyelt kérdés
Háromféle program van a mosogatógépemen, akármelyikkel mosogatok, állandóan úgy veszem ki az edényeket, hogy keserűek. Ez eléggé bosszantó. Kipróbáltam többféle tablettát, de mindig ez az eredmény. Lehet esetleg kapni valahol folyékony mosogatószert mosogatógépekhez?
2011. okt. 17. 11:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Javaslom ne az edényeket fogyaszd hanem bennük főzzél valami finomat! Az nem lesz keserű és a fémes mellékízük sem lesz! :)

Bocsáss meg, nem hagyhattam ki :D

Ellenben lehet, hogy a szűrőt kellene megnézned amin a víz becsatlakozik. Lehet abban maradt valami vízkő, vagy egyéb anyag ami ezt okozhatja. Az nem lehet, hogy esegleg a mosogatógépben rakódott le valami? Nem lehet az, hogy marad benne víz, tehát nem tökéletesen ereszti le a vizet és a visszamaradt víz okozza ezt a kellemetlen jelenséget?

2011. okt. 17. 19:31
 2/3 anonim ***** válasza:
nekem az öblítő csinálta ezt vagy higítva öntsd bele vagy ne hasznáj én higitom és ugy hasznáom mert ha nem higitom ojan tömény hogy a vegyszert eszem mert bevonja az edényeket hogy csillogjanak igy is csillognak de legalább nem keserű remélem tudtam segíteni szép estét ! :)
2011. okt. 17. 21:27
 3/3 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat, az elsőn jót nevettem:-)) Akkor megpróbálok az öblítővel variálni!
2011. okt. 18. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!