Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Igaz-e, hogyha kiszedetem/kisz...

Igaz-e, hogyha kiszedetem/kiszedem a két szemölök közötti részbe nőtt szőrt), gyorsabban nő vissza?

Figyelt kérdés
2011. okt. 7. 01:16
 1/4 anonim válasza:
Ha bénán szedik ki akkor igen mer akkor nem jön ki szőrhagyma és ugyanazt a hatást éred el mint borotvával csak sokkal fájdalmasabban. Azt ajánlom gyantáztasd az igaz hogy picit fáj de pár hétig nincs vele gond. Vagy lézeres kezeléssel végleg eltüntethető.
2011. okt. 7. 01:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem nem jött ki hagymástól csak simán de visszanő mindég. 35 ff.
2011. okt. 7. 07:53
 3/4 anonim ***** válasza:
nekem alig van ott csak kicsit látszik de ki szoktam kapni...lassan nő vissza. ha hagymástul kapod ki akkor (nekem pl 2-3 havonta bőven elég)
2011. okt. 7. 08:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem gyantáztasd. Sokkal tartósabb, és ritkulni is fog tőle (persze nem mindjárt az első alkalom után)
2011. okt. 8. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!