Az Auchan ugyan olyan minôségű mint az Euronics? Kineztem egy mosógépet. Àm az Auchanban 10 ezerrel olcsóbb mint az Euronicsba.
Elvileg minnél jobban centrized annál hamarabb szárad.
Viszont annyival nehezebb is vasalni.
A 850 már a legtöbb háztartásban elég, főleg ha télen normálisan fűtesz és tudnak száradni a ruhák: ha 22-23 fok van a lakásban.
Ha spórolsz a fűtéssel, és 20 fok vagy ez alatti hőmérsékletet tartasz, akkor pedig tényleg a minél magasabb centrifugafordulatút válaszd.
Régen Whirlpool 600-as gépem volt, sokat szenvedtem vele: 22-23 fokos lakásban a kimosott vékonyabb ruhák sem száradtak meg másnapra, mindig hősugárzózni kellett a szobát, hogy gyorsabban száradjanak. Vastagabb pulcsik maguktól 3-4 napig száradtak volna, mire megszáradtak már semmi mosószer és öblítő illatuk sem maradt.
Az LG 1000-res fordulatú géppel ha csak 800-on centrizek, már ebben az esetben is a vékonyabb ruhákat másnap reggel feltudom venni, de a vastagabb pulcsik is leszáradnak másnap délutánra-estére, és mindez hősugárzó rásegítése nélkül. 1000 fordulaton nyilván még jobb a helyzet.
Azonban a 600 és 800 között érzésre sokkal nagyobb a különbség, mint a 800 és 1000 között, illetve mint írtam ha normálisan fűtesz, akkor elég lesz a 850 is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!