Mi lehet a probléma? Reklamáljak?
Sziasztok! Két kérdéssel fordulnék hozzátok!
Születésnapomra szüleimtől kaptam egy táblagépet. 2x mentünk vele vissza, ez a harmadik készülék amit kaptam, és ami végre "jó". Az áruházba már így is furcsán néztek ránk. Az első készülék megadta magát, totál lefagyott, 4 órára(!). A második használtan került hozzám, karcosan. És ez a harmadik.
Feltöltöm, feltölt, leveszem, használom, majd kevesebb mint 20 perc alatt puffff leugrik 25%-ra. És kész. Felteszem tölteni, egyik pillanatról a másikra puffff 65%.
Használhatatlan. De hát 3 hete már nálam van kb. Eddig nem nagyon volt időm használni, meg úgy éreztem, hogy ez normális.
Mi a teendő? Hogy bizonyíthatom, hogy ez történik, nem csak kamuzok?
másik pedig hogy kaptam egy billentyűzetes tokot hozzá.Tegnap kaptam meg, ki is próbáltuk, működött a kütyüvel. Utána megpróbáltuk barátom HP tabjával, semmi. A Sony telefonjainkkal is ment, majd újra ment az én Vega tabletemmel. Este mikor levettem a töltőről és használni akartam, semmi.
Telómon továbbra is működik, tabon nem. Annyira nem, hogy van rajta 3 led fény, ha benyomom telóval összekapcsolva a Caps Lock-ot, felvillan, tabbal összekapcsolva semmi. Mintha nem lenne áram alatt.
Köszönöm, hogy végigolvastátok, és hogy segítetek!
"Mi a teendő? Hogy bizonyíthatom, hogy ez történik, nem csak kamuzok? "
Nem kell bizonyítanod.
Elmondod mi a kínod és orvosolják mert ez a dolguk.
Azért írtam ezt, mert ugye ez a harmadik készülék ami tőlük van nálam, és félek, hogy azt hiszik, szórakozom....
De köszönöm!
Köszönöm !
A billentyűzettel mit lehet csinálni szerintetek?
Mert akkor a tab megy vissza..
"A billentyűzettel mit lehet csinálni szerintetek? "
Problémád van vele?
Jó az neked így?
Ha nem, akkor viheted vissza.
Ha jó így akkor marad.
Köszönöm a válaszokat!
Csak az a lelki bajom, hogy a telefonommal működik a billentyűzet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!