DVB-T antenna erősítés probléma. Hogyan oldjam meg?
Figyelt kérdés
Hello! Adott 2 tv(külön dvb-t egységgel), ami egy elosztóval csatlakozik egy közös antennához. A jel amit kap télen kevés, ezért kinéztem egy ilyet: [link] (12dB erősítés). Ezt 5V-al kell táplálni, amit ugye a dvb-t egység menüjében be lehet állítani. Az erősítőt az antennához minél közelebb kell rakni, ezért azt az elosztó elé fogom tenni. A probléma az, hogy melyik dvb-t egységen kapcsoljam be az antennatáplálást; egyiken,másikon,esetleg mindkettőn, hogy ne legyen bajuk? Esetleg van/volt valaki ilyen helyzetben?#DVB-T #antenna erősítés
2013. nov. 15. 17:45
1/7 anonim válasza:
3/7 anonim válasza:
4/7 A kérdező kommentje:
Van már elosztó, eleve úgy van most megvalósítva, minden kellékből van alkatrész, csak azt nem tudtam, hogy melyiken kapcsoljam be, de akkor csak az egyiket kapcsoljam be a feszültséget. Köszönöm szépen
2013. nov. 18. 12:00
5/7 anonim válasza:
"Van már elosztó"
nem mind egy, hogy sima splitter vagy TÁPFELADÓS!!
(mint a képen lévő)
ha nem tápfeladós a splittered, leéghet a DVB-T vevő tápfeladó része, jobb esetben (Ha van) kiolvad a biztosítéka!!
6/7 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm, akkor veszek egy tápfeladós splittert
2013. nov. 20. 17:34
7/7 A kérdező kommentje:
[link] ilyen tipusú elosztót vettem, remélem jó lesz :D
2013. dec. 13. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!