Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » BEEX S1 7 TABLET, Vélemények?

BEEX S1 7 TABLET, Vélemények?

Figyelt kérdés
A testvérem ilyet szeretne venni. Megéri? Jó vagy nem annyira? Lassú? Esetleg gyakran lefagy? Ha ilyen tableted van kérlek írj véleményt! Sürgős!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2013. nov. 17. 20:23
 1/7 anonim ***** válasza:
No name terméket semmiből sem szabad megvenni. Ezt se.
2013. nov. 17. 20:25
 2/7 anonim válasza:

Kb mint a Tescos "Technika"..

bizony.

2013. nov. 17. 20:30
 3/7 anonim ***** válasza:
hulladék
2013. nov. 17. 20:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Papírnehezéknek, egyszer használatos légycsapónak megteszi. Soha, senki ne vegyen ilyet se más olcsó tabletet. Ha nincs pénz jobbra, akkor inkább ne vegyél semmilyet, azzal jobban jársz, hidd el. A legolcsóbb bevállalható tablet a memo pad hd 7. És osztom az első három csávó véleményét.
2013. nov. 17. 21:57
 5/7 Yacc válasza:

Az akkumulátora csak 2500 mah, ami nagyon kevés. Nagyon hamar lemerül.

A ram-ja csak 512 Mb, ami néha kevés lehet. Egyes alkalmazások lefagyhatnak. Ha több alkamazást futtatsz, akkor még inkább jelentkezni fog a probléma.

2013. dec. 5. 09:33
 6/7 Tagló válasza:

BEEX HAHAHA én 3 vettem karácsonyra 1-héten belül két töltő meg halt NINCS garancia és ezeket nem lehet USB-ről tölteni pedig van rajta? itt meg jegyezném biztos egy 4-elemis zseni találta ki így mármint 3-első 1-második.

Az egyiknek se szó se beszéd a dobozában el pattant a ki jelzője hogy miért nem tudom mert nem is használtam 2 napig és akkor még jó volt megjegyzés NINCS garancia.

Amúgy kivaló a gép elég nehéz ahhoz hogy betörők ellen használjuk és célba dobjunk vele.

MEG NE VEGYÉTEK!!!!!

2014. jún. 9. 09:00
 7/7 Tagló válasza:

Ja bocs azt el felejtettem hogy a még úgy ahogy működő készülékeknek sem jó az érintő panelja mert teljesen más jelenik meg mint amire rá nyomsz és nem tudnak vele mit csinálni mert idézem "Típus hiba ez van" legalább is ezt mondták amikor vissza vittem 3 ára és ki cserélték a gépet aminek ugyan az volt a hibáj.

MEG NE VEGYÉTEK!!

2014. jún. 9. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!