Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Melyik márkát válasszuk?...

Melyik márkát válasszuk? Bosch vagy AEG?

Figyelt kérdés

Most készül az új konyhánk, szeretnénk teljesen felszerelni, de nem tudjuk milyen megbízható márkát válasszunk. Két boltban voltunk mindenhol mást favorizálnak és már szinte annyira csak az egyik márkát tukmálják hogy kezdem azt hinni jutalékot kapnak utána. Nagyon őszinte válaszokat ill. tapasztalatokat várok, lehet persze újabb márkát ajánlani is. Amit mindenképpen szeretnénk: beépíthető mosogatógép, sütő, főzőlap, mikró és kombi hűtő.

Köszönöm előre is a válaszokat!

2009. szept. 17. 10:46
 1/4 hangszoros ***** válasza:
74%
Szivom az Elekktrolux vevőszolgálat sok levélből (14)álló lerázási akcióját. Ezekután én semmilyen AEG, Elektrolux,Eurotech produktumot nem vennék. Még egy szijméretet, se hajlandok megadni, a többiről nem is beszélek. A gagyinak mondott Haier abszolut korrekt, és 14000 körül egy panel, a magyar használatiba, még kapcsolási rajz is van !!! Érdemes gondolkodni, mert ami elromolhat, az el is romlik, és akkor hogyan tovább?
2009. szept. 17. 11:10
 2/4 anonim ***** válasza:
60%

Régen nagyon jó volt a Bosch márka. Meg elég drága is. Most nem tudom milyen minőségűek, mert annyira drága, hogy mi semmiből sem azt vettünk. De anyuméknak sok Bosch cuccuk van már elég régen, és ők meg vannak vele elégedve. A sajátjaimról meg még azét nem tudok véleményt mondani, mert csak egy éve használjuk őket, az 1 év meg nem mérvadó háztartási gépekben.

Ja még annyit, hogy anyuék kb. 4-5 éve vettek egy Siemens mosógépet. Már akkor is iszonyat drága volt, 80-100 körül volt, ha jól emlékszem. Na most bedöglött, és közölte a szerelő, hogy annyi lenne hozzá az alkatrész, amennyiért újat vesznek. Szóval újat vettek. De egyébként az egyik szaküzletben egy nagyon normális eladó elmondta, hogy a háztartási gépek 90 %-át már max. 5 évre gyártják. Mindegy, hogy melyik gyártóról beszélünk. Nekünk azt javasolta, hogy ne is feltétlenül a márkát nézzük, hanem , hogy ki meddig vállal rá garanciát. Általában max. 3 évre szoktak, de van, aki 5 évre. Az 5 év az már jónak számít!

Remélem tudtam segíteni.

2009. szept. 17. 11:20
 3/4 hangszoros ***** válasza:

A vevőszolgálattól jött

Az Electrolux nem foglakozik kiskereskedelemmel sem késztermék, sem

alkatrész vonatkozásában. Csak az alkatrészboltok és a szervizek azok, akik

értékesítéssal foglalkoznak.

Az index. hu mosógép topikjában tud tájékozodni, bár orba ... dicsérik az Aeget, A konkurensről Siemens/Bosch egy szót se ejtenek

Mint megtudtam az ügyintéző nem szöke nő. Akkor ?

A fiatal, csinos szőke titkárnőt a cége áthelyezi egy másik városba. A főnöke fogadja:

- Nos, kedves, itt nálunk is ugyanaz lesz a dolga, mint az előző munkahelyén.

- Jól van főnök, tolja le a nadrágját, és már kezdek is!

2009. szept. 17. 11:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, ezt az 5 évre gyártunk termékeket már én is hallottam, ezek szerint igaz lehet... Akkor meg szinte mindegy milyen márkát választunk.
2009. szept. 17. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!