Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Szeretnék venni egy konyhai...

Szeretnék venni egy konyhai mérleget. Tudtok ajánlani vmi jó márkát, ami nem romlik el hamar? Kb. mennyibe fáj egy ilyen?

Figyelt kérdés
2011. máj. 21. 13:43
 1/2 anonim válasza:
A konyhaiu mérlegeknek 2 fajtája van most a piacon, a digitális technológián belül. (Gondolom digitálisban gondolkodsz :) Az egyik, amelyiknak van tál a tetején, és van amelyiknek nincs. Szerintem a tálas a praktikusabb, sütés-főzés közben jobban jön, hogy ott van vele, minthogy Te keress még rá egy tálat rá... Én most vettem a CORA-ban 3.990 Ft-ért konyhai mérlehet, Hausmaister márkájút. Tökéletesen meg vagyok vele elégedve, pontosan mér, van tálja is. De ha tudsz rá többet is költeni, akkor ott van a Korona, vagy a Momert, Dyras márkák termélei is. Itt az ár olyan 6.000-től 12-15.000 Ft-ig mozognak.
2011. máj. 23. 11:23
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :)
2011. jún. 7. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!