Két háztartási gép közül melyiket választanád: a kevésbé márkásat (Electrolux), több funkcióval, olcsóbban vagy az elismert márkát (Siemens) kevesebb funkcióval,20%-kal drágábban?
csak szólok h az elektrolux elég nagy márka...
jobb minőség
Köszönöm a gyors válaszokat.
Utolsónak: lehet, hogy az Electrolux nagy márka, pl. a Candyhez vagy Bekohoz képest :-)
De a Siemenshez vagy Boschhoz bőven nem ér fel.
ne akard tudni mit fizetsz meg egy bosch gépben...
mérnökként irtam az elektroluxról,h jobb minőség (és nem,nem ott dolgozom:))
de te dolgod,garancia legyen rá
Így már másképp hangzik, jobb minőség, az rendben, annak ellenére, hogy a Siemens elismertebb márka.
Tudom, mit fizetek meg a márkás gépeken, hiszen magam láttam (írtam is itt), hogy a kevesebbet tudó márkás gép min. 20%-kal kerül többe, mint egy másik, (kevésbé elismert) szintén márkás. Szóval azt a 4-5 cm-es feliratot rajta...
Köszi!
Üdv.
Beépíthető készülékeknél nem igazán van különbség.
Az igaz, hogy a Bosch Schott, míg az Electrolux EuroKera lapra épül, de a két kerámiagyártó között nem igazán tapasztalható minőségi difi.
Egyébként az Electrolux legtöbb lapja német gyártású, addig a Bosch esetében általában spanyol. Persze optimális esetben ez sem okozhat problémát.
Ami esetleg a Bosch felé billentheti a mérleget, az a 2éves teljes garancia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!