Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Milyen mosógép márkát ajánlaná...

Milyen mosógép márkát ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Mindenképp felültöltőset szeretnék venni, de fogalmam sincs milyen márka legyen. Sok rosszat hallottam a zanussiról, komolyan nem éri meg olyat venni? Milyet ajánlanátok? Mekkora fordulatszámú gépet vennétek?
2011. máj. 8. 14:22
 1/9 anonim ***** válasza:
Az Indesit nekem nagyon bevált (elöltöltős), a szüleimnek felültöltős AEG van, bírja. A Whirlpool viszont hamar meghalt.
2011. máj. 8. 14:28
 2/9 anonim ***** válasza:
AEG-t ajánlom! Nekünk olyan van, igaz elöltöltős, anyukám mosónő, a munkahelyén 2 sima AEG-s mosógépek mennek egész nap! És bírják!
2011. máj. 8. 16:07
 3/9 Hülyeválasz válasza:

egyik ugyanolyan sz@r mint a masik, kukonosen miota szinte mindegyik szerelhetelen hegesztett muanyag kulso dobbal keszul.

ha markara vagy kivancsi, ami hosszutavon birja akkor miele.

2011. máj. 8. 21:34
 4/9 anonim ***** válasza:
Eggyik kutya másik eb eggyik sem külömb a másiknál nekem volt 1 felültöltős whirlpoolom 6 éves és le kellett tenni a pincébe mert a konyhabutorba ablakos lett betéve wholt indsit 2 honapot birt utána követeltem a boltól a kicserélést kicseréltettem electroluxra az is meghalt végül hivtam az asztalost szekrényt csináltattam a konyhaszekrényembe és visszahoztam a whirlpoolomat a fürdőbe össz most lessz 6 éves de az legalább nem szart még be!!!!!
2011. máj. 9. 13:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Miele vagy AEG
2011. máj. 9. 16:39
 6/9 anonim válasza:
Bármilyen furcsa, én maradok a jó öreg magyar márkánál és Hajdut használok. Persze újabbat. HA-800 a típusa. Mindent tud, amire nekem szükségem van: súlyautomatikás (így a ruha mennyiségének megfelelő vizet használ), van rajta fél órás gyorsprogram a mindennapi mosáshoz és jól ki is centrifugázza a ruhákat a maga percenkénti 800 fordulatával. Már három éve megvan és semmi gondom nincs vele. De ha lenne, az alkatrész-utánpótlás és a javítás valószínűleg nem fog gondot okozni. Meg a szegény magyar gazdaságot is segítettem egy kicsit, mikor megvettem...
2011. máj. 10. 19:13
 7/9 anonim ***** válasza:
whirlpool . strapabíróbb mint a candy vagy az indesit és vehetsz rá garit igy 5 év lessz rá!!
2011. máj. 10. 20:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Egy Miele mosógép árából 3-4 másik kijön. Meg szeretett volna győzni egy nagy áruházláncban az eladó, hogy 30 évig bírni fogja - lehet. 450 ezerért ?
2011. máj. 23. 18:20
 9/9 anonim válasza:
LG
2017. szept. 1. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!