Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Szomszéd szagelszívója tekinth...

Szomszéd szagelszívója tekinthető nyugalomzavarónak?

Figyelt kérdés
Kérhetem az eltávolítását, vagy ahhoz nem elég hangos? Egész napokat zúgatják legerősebb fokozaton, és a lakásunkban egyetlen helyiség sincs, ahol nem halljuk ezt a zúgást. Borzasztó idegesítő, a szagokról nem is beszélve, amiket szintén a mi ablakunk alá dob ki. :- ( Eredetileg ráadásul nem is a közös falon volt a kivezető nyílás, a szomszéd utólag szereltette át. :-(((
2013. márc. 12. 15:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nekem az önkormányzat jutott eszembe így első körben. Csak nem tudom pontosan ott ki foglalkozhat ilyesmivel. Kérdezz utána, lehet hogy több infóval szolgálnak mint mi itt.
2013. márc. 12. 15:49
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszi, az önkormányzatnál voltam már, de ott csak akkor foglalkoznak vele, ha egy évnél nem régebbi a szagelszívó, nálunk viszont több már. Míg egyezkedtem, vártam a csodát, gyorsan eltelt az az egy év.
2013. márc. 12. 15:50
 13/16 anonim ***** válasza:

Azért ez kiborító.... mi a fene köze van már a szagelszívó korának a problémához? Még azzal is neked kell foglalkozni, hogy a szomszéd mikor vehette az elszívót... és ha később költöztetek oda mint ők??? Akkor már lesz.rják a problémátokat?

Hívd fel az ÁNTSZ-t a szagok miatt!!!!!

2013. márc. 12. 15:55
 14/16 A kérdező kommentje:

Tényleg kiborító. Minek van ott a sok önkoráányzati ügyintéző, dísznek, SDzerintem ez az egy év korlátozás épp arról szól, hogy elmondhatják, segítenek a lakosságnak, de a valóságban azt jelenti, hogy senkinek enm segítenek, mert mindenkit kizárnak azonnal. A felszereléstől egy éven belül leeht önbkormányzathoz fordulni. Namármost. Felszereli a barom szomszéd a szagelszívót. Eltelik egy kis idő, rájövök, hogy hangos. Próbálok egyezkedni, várok. Próbálkozom párszor, mindig várok. Amikor rájövök, hogy reménytelen, elkezdek jogilag utánajárni, és ennyi idő alatt már el is telt az az egy év.

Fizetjük a sok adót, de ha segítségre van szükség, akkor semmit nem tesznek a hivatalok.

2013. márc. 12. 15:57
 15/16 A kérdező kommentje:
AZ ÁNTSZ-re nem gondoltam, de szerintem ők majd azt mondják, hogy más is főz. :-(((
2013. márc. 12. 15:59
 16/16 anonim ***** válasza:

Ha bejelentést teszel kötelesek kivizsgálni.

Ha van gyermeketek, arra is hivatkozhattok, hogy egészségtelen a gyermek szervezetére nézve, hogy még az ablakot sem lehet kinyitni, mert a büdös zsír, olaj füst, szag dől be a gyermek szobájába!

2013. márc. 12. 16:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!