Szomszéd szagelszívója tekinthető nyugalomzavarónak?
Kérdezd meg, hogy tán üzemi konyha működik náluk??? Azért érdekes, mert az ember csak úgy nem zúgatja egész nap a szagelszívót, mert annak az áram költsége se két forint hosszú távon...
Sajnálom... ha ez vigasztal, mi a szomszéd klímájával vagyunk így. Száz éves csörgős csattogós szar van neki felrakva, amit már ilyenkor elkezd használni és egészen őszig megy (gyakran éjjel-nappal). A közös képviselőnk meghúzta a vállát, mondván klímája bárkinek lehet...
szerintem beszélj velük újra és újra. normálisan elmondva, hogy neked ez nagyon kellemetlen. és kéred őket, hogy ne csinálják. ne idegesen, hanem kérőn. nagyon nehéz úgy kikúrni valakivel, hogy az kedves.
a másik lehetőség persze a harc. nyilván tudsz te is kellemetlen dolgokat csinálni nekik. de erre lehet ők is még támadnának. és hát ez kinek jó.
Nem egyszer és nem kétszer kértem őket, de leszarják. Bunkók. Élvezik. Azért megy egész nap a szagelszívó, mert k... pedánsak, tisztaságnak kell lennie, ebbe a szagmentesség is beletartozik természetesen, nem is tudom, mi hogy nőhettünk fel szagelszívó nélkül, az olajszagú lakásban. :-DDDD Mg azért is főznek állandóan, mert kétnaponta vendégeik vannak, persze azokat is hallgatom, a szabálytalan parkolásról már inkább nem is beszélek.
Ha elmegyek bíróságra, ott kinek adnak igazat szerintetek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!