DYSON SV47 V15S Detect Submarine™ porszívó/ felmosó Vélemények?
Figyelt kérdés
Régóta szemezek ezzel a porszívó és egyben felmosó modellel, van valakinek személyes tapasztalata vele? Minden véleményt, tapasztalatot szívesen fogadok róla 😊febr. 20. 09:34
1/1 anonim válasza:
A Dyson 360 Vis Nav robotporszívót és Wash G1 felmosót vettem meg a páromnak az elmúlt évben. Mindkét készülék hatalmas csalódás volt az árához képest. Ugyan sajnos nem tudok nyilatkozni az általad kérdezett termékről, de én prémium kategóriára számítottam. Mindkettő nagyon dizájnos, az egész a csomagolástól kezdve prémium hatást kelt, de messze elmarad használatilag az elvárttól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!