Ha az áramerősség a lakásba 240 volt az túl sok?
Nem áramerősség az hanem feszültség ami az áramerősségnövekedést is elő idézheti.Ha 240V-ot is eléri az csak kintről jöhet a szolgáltatónak meg kell emliteni.
Olyan helyen laksz ahol kevés fogyasztó van a hálózaton?
Semmi köze a kép fényerőváltozáshoz a mérési eredményednek.
A képtartalomhoz állítja a megvilágítást és még érzékelheti a környezeti fényt is.
van mikor 235 de van mikor 240 volt a feszültség
akik nem ilyen szerencsés helye laknak, időnként 190V is előfordul. :
"Azt vettem észre, hogy a lakásba a Tv(LCD) egyszer világosabb a kép egyszer sötétebb..... ....Tehát lemértem az áramot a konnektorba és van mikor 235 de van mikor 240 volt a feszültség. "
A tévében meg tápegység van, ami biztosítja a készülék szükségletét az esetleges ingadozástól függetlenül.
Az általad mért érték normális.
Ha a tévén észlelt fényerő ingadozás megegyezik pl a lámpa fényerőváltozásával, az a tévé gondja. Nem kellene hogy gondot okozzon neki.
Az előttem szólók javasolták az eco funkciók kikapcsolását.
Nekem is van LCD tévém, a képtartalomtól függően változtatja a háttér intenzitását.
Próbáld egy statikus képpel, pl teletext oldallal. Olyankor is változik-e, illetve a változás a lámpával összefügg-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!