Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Melyik kávéfőző gépet vegyem?

Melyik kávéfőző gépet vegyem?

Figyelt kérdés
Philips-Saeco HD8323 vagy pedig DeLonghi BAR 14? Nagyjából egy kategória, de nem tudom eldönteni, melyik lehet megbízhatóbb.
2012. nov. 25. 22:23
 1/3 xotom ***** válasza:
Ez nem lehet kérdés Philips-Saeco. 4-5 éve Saeco Via Veneto-val főzök, élmény a kávé zamata és krémes kávét főz. A Philipses gyártás óta jobb az anyagminőség és kevesebb a hiba.
2012. dec. 2. 23:20
 2/3 A kérdező kommentje:
Végül sok utánaolvasás után vettem használtan egy Gaggia Classic Goldot. A philipsről sok rosszat olvastam, elvileg elég gyenge minőségű az anyaghasználat. Élőben láttam, valóban full műanyag az egész. A gaggia sokkal masszívabb, újonnan 90ezer forint, pár éves készüléket viszont már 35-40ezer körül lehet kapni.
2012. dec. 23. 22:03
 3/3 A kérdező kommentje:
Ha esetleg más is olvasná, kiegészíteném a véleményemet. A régi Saeco gépek nagyon jók voltak, az automaták is, elvileg a mai gépek már nem annyira jók, de ez az új Gaggiákra is vonatkozik. Tehát az ár mellett a jobb minőség miatt is érdemes használt gépet venni. A karos gépek felújítása nem nagy ördöngösség (az én Gaggiám 25ezer ft volt, és kb 20 ezret költöttem a felújításra, amiben benne van egy 10ezer forintos porfestés is). Az automata gépek közül pedig már 35-40 ezerért lehet kapni felújított gépeket, szerintem jobbak, mint az új gépek.
2013. ápr. 5. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!