Hol tudok olcsón venni mosógépet? Újat tudtok ajánlani reális áron? Esetleg használtat?
Elromlott 2 napja a mosógépünk.
4 gyerek mellett nem is részletezem.Körbenéztem,de 100 000-120 000 ft-ért most nem tudok venni.
Ma is kézzel mostam,mert nem gyűlhet össze a ruha.
Tudnátok ajánlanii valami jó helyet Budapesten?
Nézz itt szét.
Fél éve vettem mosó-szárítógépet tőlük, csomagolássérült, egy hajszálvékony karcolás van a tetején, szinte ajándékáron sikerült. Érdemes bekukkantani :)
Én is erre gondoltam,mert ha egy picit horpadt vagy sérült engen nem érdekel s nem is látszana az oldala olyan helyen van.Hol vannak ilyen üzletek?
Csak így nagyon nehéz mindennap,pedig mégcsak 2 napja nincs.
Nem bántad meg?
Megnézem köszönöm,de ahogy látom ez most nekünk sok,de sokkal olcsóbbak.Tényleg megéri.De ha nincs ennyi pénzem?
Mennyiért vetted a mosó-szárítógépet?
Már teljesen szárazon veszed ki a ruhákat?
Nagyon nagy volt a pára télen, penészedni kezdett a lakás. Lakótelepi lakás és nincs hol szárítanom. (öten vagyunk)
De nem bántam meg egyáltalán, imádom :)
Vannak dolgok amiket nem lehet szárítani benne, de így is jó nagyon. Amit pedig vele szárítok azt igen szárazon veszem ki, és bónuszként nagyon sok mindent vasalnom sem kell :D
Akkor az már szuper gép,ha már vasalni is alig kell.
Nekem is ilyen lenne jó ennyi gyerek mellett.De hát a pénz az nagy úr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!