Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen a jó futóbicikli? Mire...

Milyen a jó futóbicikli? Mire figyeljek oda a vásárlásnál? Vegyek-e használtat?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokat várok! Köszönöm!
2011. febr. 14. 13:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintme nyugodtan vehetsz használtat, arra figyelj hogy magasága legyen jó. mindenképpen probáld rá a gyereket.
2011. febr. 14. 13:20
 2/11 anonim ***** válasza:
vehetsz nyugodtan használtat,de jó ha megtudjátok nézni személyesen,igaz nálunk újjonan kapta a gyerkőc szülinapjára (közösen a nagyszülőktől)de láttam negyedáron is ugyanezt a állíthatós legyen az ülésmagasság ez fontos...
2011. febr. 23. 13:52
 3/11 anonim ***** válasza:

Mi az alábbiakra figyeltünk:

-Legyen állítható az ülésen kívül a kormánymagasság is.

-Ne fa legyen (láttunk már ilyet eltörni) és mi 2 gyerekre tervezünk.

-A kormány jól fordítható legyen, könnyebben irányítható a gyereknek.

Én most vettem használtan teljesen újat a bolti ár 1/4-e-ért.

2011. febr. 23. 14:08
 4/11 anonim ***** válasza:
bocsi az offért,de az utolsót kérdeznám,hogy hol és mennyiért vette?milyet vett?mekkora gyerek használhat ilyet?mire jó ez a bicikli,mivel jobb,mint egy motor?mert a motor a mindene a 2éves fiamnak
2011. febr. 23. 14:46
 5/11 anonim ***** válasza:
Az állítható ülés és kormánymagasság valóban praktikus! De szerintem az a jó futóbicikli, aminek a kormánya stabil, szinte egyáltalán nem fordítható. Hisz' a futóbicikli legnagyobb előnye, hogy az egyensúlyérzéket fejleszti, azt meg stabil kormányhasználattal egyszerűbb szerintem!
2011. febr. 23. 15:10
 6/11 anonim ***** válasza:

Környezetbarát vagyok, FA futóbiciklit részítem előnyben (ami akár használt is lehet, de a legjobb, ha ki is tudjátok próbálni vásárlás előtt - már ha nem ajándék lesz a gyerkőcnek)

Válaszolókhoz: Ti hány éves kortól cserélitek le a kicsi műanyag motorját futóbiciklire?

2011. febr. 23. 15:15
 7/11 anonim ***** válasza:
Nézd meg a Puky-t. Ez az überalles.
2011. febr. 23. 15:25
 8/11 A kérdező kommentje:

És ehhez mit szóltok:

[link]

Nekem tetszene, de nincs rajta fék. A fékkel kapcsolatban van a legnagyobb dilemmám. Kell, hogy legyen rajta?

Köszönöm a válaszokat!

2011. febr. 24. 07:23
 9/11 anonim ***** válasza:
Szia! A 3. válaszoló vagyok. Nálunk nincs rajta fék. Szerintem nem is nagyon kell, úgyis lent van a lába :) Most tanulgat vele a gyerkőc és néha elég nagyokat ugrik(esik) le róla. Én nem vennék fa biciklit, mert ennyire nem vagyok környezettudatos. És nagyon is számít, hogy fél év múlva ne kelljen újat venni. Mi nem a motort cseréljük le, mert azzal is megy még. Amellé kapta. 2,5 éves és kb. 98 centi.
2011. febr. 26. 15:02
 10/11 anonim ***** válasza:
Megint a 3. vagyok. Tapasztalat: a könnyen fordítható kormánnyal könnyebben kanyarodik és nagyobb a sikerélménye is. Mi most 5e-ért vettük egy börzén. üdv
2011. febr. 26. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!