Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Futóbicikli tapasztalatok?

Futóbicikli tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Mire figyeljek a vásárlásnál? Mindegyik egyforma?

2 éves elmúlt a kisfiam, és a nagyszülők szeretnének neki venni egyet az ősszel.

2011. aug. 18. 13:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekünk fém van, ez a nagyobbik fajta, 2 évesen még nem lenne jó. Bazi nehéz is :( Viszont van elöl egy kosara, amit imádott a kisfiam, mindig megtömte kincsekkel :)

2 évesnek szerintem a műanyag lenne jó, amit a Decathlon-ban is lehet kapni.

2011. aug. 18. 13:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia! Először mi is Dechatlonost szerettünk volna, nekem bagyon tetszett. De aztán megnéztük közelről, és mégsem ilyet választottunk.

Neten találtam a www.futobicikli.hu weboldalon nagyon jó kis bicajokat. Ezt már egészen kiskortól lehet használni. Mi lábfékkel rendeltük, ez is nagyon hasznos (mi feliratot is kértünk rá). Mi nagyon elégdettek vagyunk fele, könnyű, nagyon tud vele menni a fiam. És a garancia a kerékre is érvényes!

2011. aug. 18. 13:42
 3/4 anonim ***** válasza:
bocsi rossz linket küldtem: www.tanulobicikli.hu
2011. aug. 18. 13:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Mi a Regioban vettük, 8700 Ft volt, nagyon bevált.

2,5 éves a fiam, 3 nap alatt megtanult menni vele.

2011. aug. 18. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!