21 hónapos babának futóbicikli? Fog tudni menni vele? Vélemények? Tapasztalatok? 13 hónapos kora óta nyúzza a kismotort, mostmár "trükközik" vele, megy mint a szélvész. Ezért gondoltam, h egy szintel feljebb lépnénk.
Nálunk 16 hónaposan a normál pici motorról alig ér le a lába, pedig nem kicsi fiú (83 cm), nem hogy futóbiciklivel menne... én is kíváncsi lennék, hogy van e belőle ilyen kis méret....
Egyébként mi is 2 éves korára tervezzük a futóbiciklit, a nagyiéktól fogja kapni. Ha rajtuk múlik, már megkapja gyereknapra... :o)
Nem csak az számít, hogy leérjen a lába, hanem hogy el is bírja a bringát.
Egy kismotor sokkal könnyebb még a műanyag futóbiciklinél is, de a fa vagy a fém majdnem olyan nehéz, mint egy rendes bringa, ahhoz még kicsi szerintem 22 hónaposan.
Mi a 2 éves szülinapjára vettünk neki.Imádja!Pillanatok alatt megtanult vele olyan gyorsan közlekedni mint a motorral.Mi a dechatlonba vettük.Nem a műanyagot,hanem fémből van és állítható a kormány és az ülés is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!