Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » A félautomata mosógépek mit...

A félautomata mosógépek mit nem csinálnak?

Figyelt kérdés
2011. aug. 9. 10:50
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Ez a baj...már ott van nála... :( különben ezt be tudtam volna játszani
2011. aug. 10. 11:35
 22/25 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem szépen köszönd meg! Másrészt ezt gondold át: jót akar, te meg megsértődsz! Miért nem beszéltél róla, hogy akarsz venni mosógépet?

Mivel a fiára is a te anyád mos, nyilván úgy gondolta, jó ajándék lesz, örömet szerez, és nem lesz nyőg a fia más nyakán.

Add át a 6000 ft-ot, és mondd el, hogy épp újat akartok venni (a férjed is tud erről?)

És hogy remek, ezt eladjátok, s az ára megy az újba, és hoyg sajnálod, hogy nem beszéltetek előre, de így is jó lesz! Eladod 12-ért, annyival is könnyebb lesz az újat kifizetni.

(...ha van 70 ezred, akkor olyan nagy baj kiadni 6 ezret?)

2011. aug. 11. 18:38
 23/25 anonim ***** válasza:
Hát ha tudnál márkát és típust mondani akkor kiderülne változó van amit neked kell léptetni meg töltögetni meg van ami mindent megcsinál de nem centrifugáz
2011. aug. 11. 22:55
 24/25 anonim válasza:

Érdekes ez a kérdés a számomra mármint műszakilag...

Az a baj h én nem értek hozzá szoval lehet hogy hüjén okoskodok itt de nem az a félautomata mosógép amiben nincs szivattyu vagy vizpumpa vagy minekhivják ezt?

Azért kérdem mert én azthhittem hogy az a félautomata ami se nem szivattyúz vizet a csapból a mosáshoz se nem engedi ki a elhasznált levet....Mert ugye mindkét müveletet a vizszivattyú végzi program alapján.

Jó hüje kérdéseim vannak mi?

Én aszittem a sima keverőtárcsás hajdu is félautomata.(Vödör viz be vödör szennyviz ki) műszaki szempontbol az a legjobb mer bárki meg tudja javitani törött nyelű csavarhuzoval is :-)

2013. márc. 17. 08:10
 25/25 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=Nsq9ibSedRg

A felautomataban a centrifuga kulon van, tehat at kell pakolni a ruhakat mosas utan. Es a mosas se olyan forgo dobos rendszer, hanem valami lotyogtetos valami, a videoban latszik.

2016. nov. 15. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!