Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » A félautomata mosógépek mit...

A félautomata mosógépek mit nem csinálnak?

Figyelt kérdés
2011. aug. 9. 10:50
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Nem értem, akkor most nem adta még oda? Legalább a típusát kérdezd meg, hogy utána lehessen nézni.
2011. aug. 9. 11:26
 12/25 A kérdező kommentje:
Nem veszi el a telefont.Nála van még,hétvégén lehetne elhozni.Csak félek előre,mert ismerem anyósomat.A szarra is azt mondja,hogy jó...
2011. aug. 9. 11:36
 13/25 A kérdező kommentje:
*fel
2011. aug. 9. 11:36
 14/25 anonim ***** válasza:
38%

Neked is érdemes ajándékot adni! Miért nem veszel akkor magadnak, amilyet szeretnél?

Én örülnék, ha kapnék. Pláne egy mosógépet.

Nem mondták, hoyg az ajándéknak örülni kell?

Mégis, miért nincs egy szuper auto-automatád, ha ennyire megteheted? Vagy a lavór mellől fanyalogsz most?

Nme akarlak bántani, csak megdöbbentő, miért nem örül valaki akinek nyilván segíteni szeretnének? Mert gondolom, azért adja?

És ha olyan ajándékot kapunk, amire nincs már szükségünk, akkor szépen megköszönjük, s továbbadjuk másnak, akinek szüksége van rá. Vagy az a baj, hoyg nem vett valami hiper 100 e ft-os masinát a hálás kis menyének?!?!

2011. aug. 9. 12:14
 15/25 anonim ***** válasza:
..hát meg fogsz szakadni, hogy be kell nyomnod a centrifuga gombot is...
2011. aug. 9. 12:15
 16/25 anonim ***** válasza:
69%
Hiába fikázzátok a kérdezőt, azért ti is hülyét kapnátok, ha mondjuk kinéztek valamit a boltban, és egy rokon megelőz, és vesz egy olyat, ami akkor sem kéne, ha ingyen adnák. Nem a luxusról van szó, hanem hogy az ember néha szeret olyan dolgokat használni, amit saját maga kiválaszt. Ha veszek nektek egy üveg méregdrága arcszeszt, amitől amúgy rosszul vagytok, akkor mit csináltok? Ne mondjátok már hogy magatokra kenitek, csak mert ajándék volt! :D
2011. aug. 9. 13:20
 17/25 anonim ***** válasza:

Nem, de nem is vertem fejbe azt, aki örömet akart nekem szerezni!

..nem sértődtem még meg attól, hogy ajándékot kaptam!

Nem kötelező használni! Viszont feltételezem, hoyg nincs mivel mosni, ha ezt vett.

Nagyon sokan használják, nem gyártanák, ha annyira szörnyű lenne...de nagyon jól megáll a tetején a lavór különben, nyugodtan moshatsz kézzel továbbra is!

2011. aug. 9. 13:41
 18/25 anonim ***** válasza:

"Nem kötelező használni!"

Az az egyetlen gond, hogy de igen, kötelező használni! Mert különben megy a sértődés. Jó dolog, ha egy rokon segíteni akar, meg amúgy egyetértünk a többiben, de azt továbbra is fenntartom, hogy nem szerencsés nagyobb értékű ajándékot MEGLEPETÉSNEK venni, hacsak nem tudjuk, mit szeretne a másik. Ha igazán jót akart volna az anyós, akkor vehette volna a fáradtságot, és kipuhatolta volna, akarnak-e és kb. milyen mosógépet. Ha meg nincs rá pénze, akkor inkább ne vegyen, vagy csak adjon bele, amennyit tud. Na annak szerintem jobban örült volna a kérdező.

2011. aug. 9. 14:19
 19/25 A kérdező kommentje:
Egyértelmű,hogy az anyósomat nem bántom meg,hogy szar,meg stb...Valóban kinéztem egy gépet,amit következő hónap elején szeretnék megvenni.Addig is anyunál mostam-mosok,aki a szomszédban lakik.Kedves az anyós,meg minden,csak nem szeretem az ilyen fajta meglepetéseket,ha már én használom hagy én válasszam már ki,hogy milyet szeretnék...és akkor még fizessek bele 6000 Ft-ot,arra ami nem kell,de ő már megvette?!Meg sem kérdezett,hogy esetleg mikor tudok venni,vagy milyet akarok venni...Nem arról van szó,hogy leszakad az ujjam,mert egyel több gombot kell megnyomni,hanem arról,hogy nem szeretem az ilyen kellemetlen meglepetéseket.Főleg,hogy helyettem intézkedik,mert nekem biztos jó lesz,amit ő választ.És egy mosógép nem pár száz Ft.És ha továbbadom meg fog sértődni,ha nem használom akkor is....REMEK!
2011. aug. 9. 23:46
 20/25 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.. Kérdező, mintha olvasnál a gondolataimban!

Mi lenne, ha kiszállítás helyett megpróbálnád lemondani a rendelést, és anyósnak meg beadnád, hogy valójában már vettetek egyet, csak még nem tudják szállítani, mert nincs raktáron. :D

2011. aug. 10. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!