Hogyan tehetem tönkre?

Figyelt kérdés
Elsőre lehet hogy urcsán hangzik, nem kell oltogatni, meg van rá az okom. Tehát Energolux kb 15 éves felültöltős mosógép.Hogyan tehetem naggyából javithatatlanná?Hozzáértők válaszát várom.
2011. márc. 17. 06:12
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
52%
Nekem sikrült egy ilyen gépet(azt hiszem,bár nem tudom,hogy melyik az energolux,az enyém energomat)tönkretenni:szépen beleraktam a ruhákat,volt benne mindenféle apróholmi,meg nagyobbak is,bekapcsoltam,és mivel volt egy csomó dolgom,elmentem otthonról.Mire hazamentem,a gép totál leégett,mert elfelejtettem a dob tetejét rárakni,és mind az összes cuccot bepréselte a víztérbe,ezért nem tudott a dob forogni,pedig akart.
2011. márc. 19. 21:42
 22/25 anonim ***** válasza:
52%
igen énis pont ezt mondtam vagy ha a dob tetejét nem tood leszedni akk ne csukd be azt kampó lessz neki
2011. márc. 19. 23:06
 23/25 Csurmi válasza:
17%

Hadd találjam ki, biztosítási csalás. Oltogatni nem kell téged, csak feljelenteni amint ezért a kis próbálkozásért majd kihívod a biztosítóst és megpróbálod kifizettetni vele a kárt.

Most nehogy azt mondd, hogy csak tesztelni akarod a gépet mint hobbi.

2011. márc. 21. 17:58
 24/25 A kérdező kommentje:
utolsónak: 20 éves mosógépre szerinted milyen biztosítás van te nagyon okos??? :D Ez nem autó! Ha már okoskodni próbálsz, legalább érdemben tedd! OSTOBA!
2011. márc. 27. 10:50
 25/25 anonim ***** válasza:
81%
persze majd egy nyomorult mosógépre biztosítási csalás marhaság szörnyen hülye és ostoba vagy xD
2011. ápr. 4. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!