Hogyan tehetem tönkre?
vagy inkább rongáld meg a dob becsukólyát és tegyél bele mosnivalókat amikér nem kár
legalább félig pakold és jol rongáld meg a dob zárját
azt hadmennyen a hangjával netörődj majd leég de maradj a gép közelében és majd huzd ki és hagyd ugy de ugy rongáld meg a dob zárat hogy nehogy rád következtesenek h te vagy a hibás sok sikert hozzá
majd ird meg mi lett
Ez arról híres, hogy mindent kibír. A mai szarok meg hulanak mint a pelyva.
Tegyél bele sok sok hajszálat, attól eldugul a szűrője. Tegyél bele nem belevaló mosóport jó sokat.
Tegyél bele az öblítő helyett pl. málnaszörpöt, vagy mézet.
Tegyél bele egy zsák sót is ruha helyett.
Állítsd be úgy 40°-os mosásra, majd ha lejárt 1 napig ne is nyisd ki.
Ajánlható esetleg a felhasznált vízbe jó sűrű oltott meszet is keverni.
Remélem elégedett vagy a kérdésre adott válaszommal, és megnyomod a zöld kezet. :)
Jobb ötletem nincs hogyan lehet úgy tönkretenni valamit, hogy az ne látszódjék, illetve úgy tűnjön mintha rwndeltetészszerűen használták volna.
Sejtésem szerint ezt akarod kipuhatolni hogyan vághatták tönkre a mosógéped úgy, hogy nem tudod miképpen történt.
Szerintem csak elektronikusan lehet tönkretenni. Ha vannak villamossági alapismereteid,akkor kezd csak hozzá !
Ppéldául ha van 3fázisod,adj neki 1-1-t a villásdugóra. Jó,leveri a biztit,de az elektronika sem éli túl szerintem.
A főzőmosásosnak.
Mivel minden mosógépben van vízszint érzékelő addig el sem kezdi a fűtést amíg nincs benne megfelelő mennyiségű víz.
Ha nem raksz bele ruhát akkor mi van? Elárulom semmi.
A számomra legjobban tetsző válaszolónak.
Remélem neked azért otthon összejön amit másnak javasolsz!
Azért van MINDEN automata mosógépen biztonsági retesz hogy amikor működik forog a dob ne tudj belenyúlni és ledaráltatni a kezed te szerencsétlen.
Arra viszont roppant kíváncsi lennék hogy akarsz te két elég szép és nagy csapágyat összeroppantani?
először is az én mosógépemnek fel tudom tépni a tetejét
és mikor fogtaja a dobot és rátenyerelek nem tud forogni és erölködik a motor ha nem jönnél rá te csőlátású barom!!!!!!!
20:27-nek
Az hogy ki a csőlátású barom szerintem egyértelmű.
A mosógép fedelét normális ember felnyitja nem feltépi,és egyébbként az energomat-nál csak centrifugázáskor van zárva.Remélem te akkor is megpróbálod feltépni és a pici kezeddel lefogni a kb 600 fordulatú dobot.A motor erölködéséről meg annyit hogy van benne hővédelem majd az lekapcsol ha kell.
Üdv néked széleslátókörű barátom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!