Hogyan tehetem tönkre?

Figyelt kérdés
Elsőre lehet hogy urcsán hangzik, nem kell oltogatni, meg van rá az okom. Tehát Energolux kb 15 éves felültöltős mosógép.Hogyan tehetem naggyából javithatatlanná?Hozzáértők válaszát várom.
2011. márc. 17. 06:12
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
67%

vagy inkább rongáld meg a dob becsukólyát és tegyél bele mosnivalókat amikér nem kár

legalább félig pakold és jol rongáld meg a dob zárját

azt hadmennyen a hangjával netörődj majd leég de maradj a gép közelében és majd huzd ki és hagyd ugy de ugy rongáld meg a dob zárat hogy nehogy rád következtesenek h te vagy a hibás sok sikert hozzá

majd ird meg mi lett

2011. márc. 17. 14:35
 12/25 anonim ***** válasza:
67%

Ez arról híres, hogy mindent kibír. A mai szarok meg hulanak mint a pelyva.

Tegyél bele sok sok hajszálat, attól eldugul a szűrője. Tegyél bele nem belevaló mosóport jó sokat.

Tegyél bele az öblítő helyett pl. málnaszörpöt, vagy mézet.

Tegyél bele egy zsák sót is ruha helyett.

Állítsd be úgy 40°-os mosásra, majd ha lejárt 1 napig ne is nyisd ki.

Ajánlható esetleg a felhasznált vízbe jó sűrű oltott meszet is keverni.

Remélem elégedett vagy a kérdésre adott válaszommal, és megnyomod a zöld kezet. :)

Jobb ötletem nincs hogyan lehet úgy tönkretenni valamit, hogy az ne látszódjék, illetve úgy tűnjön mintha rwndeltetészszerűen használták volna.

Sejtésem szerint ezt akarod kipuhatolni hogyan vághatták tönkre a mosógéped úgy, hogy nem tudod miképpen történt.

2011. márc. 17. 15:39
 13/25 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem csak elektronikusan lehet tönkretenni. Ha vannak villamossági alapismereteid,akkor kezd csak hozzá !

Ppéldául ha van 3fázisod,adj neki 1-1-t a villásdugóra. Jó,leveri a biztit,de az elektronika sem éli túl szerintem.

2011. márc. 17. 19:13
 14/25 anonim ***** válasza:
69%

A főzőmosásosnak.

Mivel minden mosógépben van vízszint érzékelő addig el sem kezdi a fűtést amíg nincs benne megfelelő mennyiségű víz.

Ha nem raksz bele ruhát akkor mi van? Elárulom semmi.

A számomra legjobban tetsző válaszolónak.

Remélem neked azért otthon összejön amit másnak javasolsz!

Azért van MINDEN automata mosógépen biztonsági retesz hogy amikor működik forog a dob ne tudj belenyúlni és ledaráltatni a kezed te szerencsétlen.

Arra viszont roppant kíváncsi lennék hogy akarsz te két elég szép és nagy csapágyat összeroppantani?

2011. márc. 17. 20:20
 15/25 anonim ***** válasza:
26%

először is az én mosógépemnek fel tudom tépni a tetejét

és mikor fogtaja a dobot és rátenyerelek nem tud forogni és erölködik a motor ha nem jönnél rá te csőlátású barom!!!!!!!

2011. márc. 17. 20:27
 16/25 anonim válasza:
52%
Mosás után ne várd meg amig kattan a mágnes,hanem tépd fel a tetejét.Tuti eltörik,és már nem fog lezárni úgy ahogy kell.Megcsináltatni meg nem érdemes.
2011. márc. 18. 01:23
 17/25 anonim ***** válasza:
76%

20:27-nek

Az hogy ki a csőlátású barom szerintem egyértelmű.

A mosógép fedelét normális ember felnyitja nem feltépi,és egyébbként az energomat-nál csak centrifugázáskor van zárva.Remélem te akkor is megpróbálod feltépni és a pici kezeddel lefogni a kb 600 fordulatú dobot.A motor erölködéséről meg annyit hogy van benne hővédelem majd az lekapcsol ha kell.

Üdv néked széleslátókörű barátom!

2011. márc. 18. 09:44
 18/25 A kérdező kommentje:
hat igen ötletek azok vannak, köszi őket. a felnyitassal és lefogással az a baj, hogy megáll amikor kinyitom... ha nincs benne víz nem indul el...lehet tenyleg elektronikusan kene megbarmolni...
2011. márc. 18. 12:19
 19/25 anonim ***** válasza:
pontosan elektronikusan kéne a dob lefogása mikor centrizik akkor hülyeség esetleg mikor öblít de akkor is úgy hogy törölközővel lefogni de ez veszélyes ha ezt választod ovatosan vagy dugisdt dele a szürőlyé fülpucolóval meg hajszállal és leég a szivattyú.. mást nem tudok mert ezek a gépek nagyon szívósak esetleg lég a programcsavarót égesd le valahogy csavargasd mikor megy hátha elromlik
2011. márc. 18. 22:14
 20/25 anonim ***** válasza:
52%
Marha!
2011. márc. 19. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!