Hogyan tehetem tönkre?
Figyelt kérdés
Elsőre lehet hogy urcsán hangzik, nem kell oltogatni, meg van rá az okom. Tehát Energolux kb 15 éves felültöltős mosógép.Hogyan tehetem naggyából javithatatlanná?Hozzáértők válaszát várom.2011. márc. 17. 06:12
1/25 anonim válasza:
Mégis milyen jó ok lehet erre? Nyilván meguntad, és újat akarsz vetetni valakivel, aki viszont úgy gondolja, jobb helye is van a nehezen megkeresett pénzének, és jó még a régi! Úgy akarod átverni, hogy tönkreteszed? Arra nem gondoltál, hogy rengetegen örülnének egy ilyen mosógépnek, mert még ilyenjük sincs?! Azért, mert szebbet akarsz, inkább tönkreteszel egy működőt?!? Bocs, de pfúj! Megvan rá az okom, na persze!
2/25 A kérdező kommentje:
nem erről van szó abszolút tévedsz. A kérdés meg nem az volt hogy mi a véleményed!!! Direkt KIIRTAM de csak azért is....
2011. márc. 17. 06:51
3/25 anonim válasza:
Szerintem annak a gépnek is megvan a maximális ruhamennyiség (kg-ban), amit egyszerre ki lehet vele mosni...tegyél bele többet. :D Őszintén én ilyenen még nem gondolkodtam, de most hirtelen ez a válasz jutott eszembe, ami nem vandál.
4/25 A kérdező kommentje:
hmm ..igen gondoltam erre, de az a baj ha ebbe egy taliga sódert raksz azt is forgatja :D
2011. márc. 17. 07:39
5/25 anonim válasza:
"abszolút tévedsz"
Na persze.. hát, miről van szó?!? Na gyorsan találj ki valamit!
6/25 anonim válasza:
A sóderes dolgot honnan tudod, próbáltad már? :D
7/25 A kérdező kommentje:
nem ..még nem probaltam...De amugy a szándékom tényleg nem vicc..
2011. márc. 17. 07:59
8/25 anonim válasza:
indítsál el egy "főzőmosást" víz nélkül... na meg ruha nélkül!!! zárd el a csapot, 90fokos program. Ettől a fűtőszál tuti leég és valószínűleg más baja is lesz majd, de legyél ott a gép mellett mindvégig!!! mert ha baj van (füst) stb akkor ki tud HÚZNI A KONNEKTORBÓL. És utána hagyd is úgy...
9/25 anonim válasza:
vagy próbáld meg leégetni!!!! mosás közben nemtudod valahogy kinyitni??? ha ki tudod tedd centrifugálás programra és két tenyérrel támaszkodj a dobra hogy ne tudjon forogni és valszleg leég és szétugrik a csapágya
10/25 anonim válasza:
ja vagy inkább rugdosd fel terheld túl ha még eztis megéli akkor állitsd fejre és lukaszd ki az üstöt amiben a dob forog csak ugy hogy ne jöjjenek rá h te voltál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!