Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Fénycsővek bekötése és problém...

Fénycsővek bekötése és problémái, mégis hogy is van ez?

Figyelt kérdés

Az akvárium tetőmben lévő fénycső előtétnek több watt érték van az oldalára írva.

Ilyenek :

1x18w t

1x18w tc

1x23w t

1x24w tc

1x26w tcd

Akkor most ebbe én tehetek a jelenlegi 18W-os csőnél nagyobbat is?

A jelenlegi csövemnek nagyon vége van már elég sokat pislákol és a két vége már kezd megfeketedni ezt okozhatja a valami rossz alkatrész vagy csak simán lejárt az ideje?

Gyújtót kell cserélnem ha csövet cserélek?

Ha lehet bele tenni nagyobb csövet de 1 watt az eltérés az okozhat gondokat mert ha bővítenék akkor egy 25w-os csőre bővítenék a mostani 18w-os helyett de az elétőten csak a 24w szerpel ez persze csak akkor ha lehet bele tenni erősebb csövet.

Ja és majd elfelejtettem egy t8-as világításról van szó házilag barkácsolt az egész kb 2 éves de nem tudom milyen rég voltak benne csövek cserélve vagy hogy egyártalán kivoltak e már cserélve.

2010. nov. 13. 22:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Fogsz kapni 1 csőhöz való elektronikus előtétet. Ami ha 5000Ft-ba kerül, akkor azt már ne vedd meg, mert drága. A kereskedő beszerzési ára 18-20W körüli előtétnél 2000Ft alatt van, még egy jobb minőségű is (Philips, Osram, Helvar).
2011. márc. 10. 18:59
 12/12 A kérdező kommentje:
Hát páramentes foglalattal 4 csőhöz való eleőtét szerintem megér 15 000-et hisz minden van hozzá ami csak kellhet,bár külön vásárolva valószínű olcsóbb de így garanciális és nem is kell vacakolni vele,csak beszerelni ezért gondoltam arra amit írtam.
2011. márc. 14. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!