Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Vettem egy penny vivess air...

Vettem egy penny vivess air fryert. Mit lehet tenni bele?

Figyelt kérdés
Azt írja sütiket is lehet benne sütni, de nem tudom, hogyan. Nem ír erről az utasításban. Kell bele valamilyen mini tepsit venni? Simán kibélelni a kosarat sütőpapírral nem lehet, ugye? Lehet egyáltalán sütőpapírt használni benne? Tényleg meg kell félidőnél forgatni? Ugye nem? Egy forró sütit időigényes lenne megforgatni.

ma 17:57
 1/3 A kérdező kommentje:
Meg el se tudom képzelni, hogy lehet egy sütit megforgatni.
ma 18:00
 2/3 anonim válasza:
Sütit nem szoktam benne készíteni, viszont húst egy csipesszel nagyon könnyen meg lehet forgatni félidőnél. Sült krumplit is szoktam csinálni benne, azt csak jo alaposan össze kell rázni, hogy ne végig ugyanazok érjenek a széléhez. Ha pedig valami olyat akarok benne készíteni, lehet kapni külön air fryerhez való sütőpapírt (én például Euronicsben veszem). Elvileg a sima is jó, csak azzal szenvedni kell a méretrevágással
ma 18:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Youtube. Kismillió videó van.
ma 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!