5 napja vettem egy vadiuj szaritogepet (samsung) azert hogy friss illatosak legyenek a szaradt ruhaim.. de SEMMILYEN illatuk nincs. Minth a szaritogep elnyelne az illatokat. Nem budosek, csak teljesen illattalanok. Ötlet?
Figyelt kérdés
Anyukamnal bosh gep van 1000 eves es ha nem hasznal oblitot csak mososzert, akkor is istenifinom illatu ruhak jonnek ki a szaritobol. Nekem is illatosak mosas utan, de amint ezzel a szaritoval megszaritom, elmegy minden illatuk:( anyukam ruhai meg egyik evszakrol a masikig illatoznak. Naná hogy kiprobaltam mar mindent (szaritokendo, mosoparfum, mas oblito sok/keves oblito) de semmi nem hozza azt amit anyukamnal erzek, pedig sokszor meg oblitot sem hasznal. Valami otlet van hogy mit lehet kezdeni egy ilyen illat-eltunteto szaritoval hogy ugy mukodjon ahogy kell?júl. 31. 23:49
1/4 anonim válasza:
Kérdezd Meg anyukádat Mi a trükje.
AZ én trüköm nincs száritogépem hanem maguktol a padláson száradnak Meg a ruhák.
2/4 anonim válasza:
Vegyél Puella öblítő, kicsit draga, de sokaig kitart, abbol cseppents 1-2 ml egy zsebkendore, azt tedd be a szaritando ruhak közé.
Nekem egyedul ennek marad meg az illata, Sharp gépem van.
3/4 A kérdező kommentje:
Amyukamnak nincs trukkje, egyszeruen ilyen a bosh szarito, hogy felerositi az illatot es nem elveszi, onlitot semmkell hasznalni, a mososzer illata is eleg. Arra lennek kivancsi hogy valaki jott-e mar ra hogy kell “atalakitani” az illattalanito szaritot hogy “felerositse” a mosas utan maradó illatot. Nem termékekre vagyok kivancsi meg szabad levegos teregetős ötleteketre, hanem hogy konkretan valaki akinek illattalanra szaritott a gépe jött-e mar ra hogy milyen fokozat vagy milyen program az ami ezt a hatast hozza?
aug. 1. 07:33
4/4 anonim válasza:
Ha semmire nem vagy kivancsi, akkor lepj be fb a szaritogep csopiba, ott sem fognak tobbet mondani.. De egy próbát megér!
Én már elengedtem, sokszor még a puellat sem hasznalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!