Milyen szárítógépet ajánlotok? Indokold is légy szíves! 🙏
Samsung szárítógépünk van, hőszivattyús, így kevés a fogyasztása (wifis, az appban látom). Jól, kíméletesen szárít. Két gyerek mellett egy megváltás volt, azóta nem teregettem mióta megvettük a gépet. Nem kerülgetjük egész nap a szárítót a kicsi lakásban. Csak akkor maradnak egy kicsit gyűröttek a ruhák, ha benn felejtem őket a gépben, ha még melegen kiveszem és összehajtogatom/felakasztom őket szépen kisimulnak. Soha nem vasalok mégsem nézünk úgy mintha a kutya szájából rángattak volna ki minket.
A mosógépem 8 kg, a szárítógép 9 kg, úgyhogy egy az egyben mehet át a mosás egyik gépből a másikba.
Használtam régebben többféle (új, régi) Electrolux szárítógépet, de ez a Samsung ami most van sokkal jobb.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Aki a teregetésbe van beakadva: gondolkozz már, ember.
Szerinted eddig mit csináltunk? Nem teregettünk?
Képzeld el a következő helyzetet: nem mindenkinek van nagy, tágas lakása, fürdőszobája.
Van, hogy a fürdőszobában meg sem lehet mozdulni, amikor ki van teregetve, pedig igazán kihasználtuk a rendelkezésre álló teret.
De amikor teregetve van, alig lehet megközelíteni a mosdókagylót, a zuhanykabint vagy a klotyót.
Ez az egyik része annak, hogy miért lenne célszerű egy szárítógép.
A másik az az, hogy eleve párás a lakás. Amikor teregetve van, akkor mindig el van indítva a párátlanító gép, amely olyankor dolgozik éjjel és nappal.
Szóval így is, úgy is be lenne kapcsolva egy gép, tehát fogyasztaná az áramot és valószínűleg sokkal kevésbé hatékony erre a célra.
Amúgy maga a párátlanító jó, de nem hiszem, hogy erre van kitalálva.
De a helyhiányt akkor sem oldaná meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!