Milyen szárítógépet ajánlotok? Indokold is légy szíves! 🙏
Te vagy egészen elképesztő....ha nem tudsz szárítógépet ajánlani akkor ne irogass ide. Senki nem kiváncsi a teregetős kampányodra.
Ráadásul teljesen hülyeségeket irogatsz a szárítógépről.
#13. Kedves Troll!
A szárítógépnek nincsenek hátrányai, csak a te képzeletedben. Az pedig nem a valóság, csak képzelet.
Az garantált, hogy a szárítógép nem foglal nagyobb helyet, mint az a sok eszköz, amekre teregettünk (kinyitható szárítók, állványok, rengeteg vállfa, körcsipesz) és a mosott ruha.
Leírtam, hogy a fürdőszoba tele volt annyira, hogy a mosdókagylót, a klotyót és a zuhanykabint alig lehetett megközelíteni.
Ez egy szárítógép esetén mind megoldódna.
Te használtál már életedben szárítógépet? Van neked szárítógéped?
Jó dolog a szárítógép, nekem van is, de nem igazán használom.
Amire nagyon jó, az ágynemű meg az ilyen terjedelmesebb dolgokra.
Sima ruhákra azért nem szoktam, mert igazából kiteregetek, 1 nap múlva meg elpakolok, aztán ennyi. Én nem mosok naponta meg nincs 3 gyerekem (1 se) hogy állandóan megy a mosógép és ki-be pakolgatok.
Egyébként fürdőszobába nem is szabadna teregetni, mivel az egy nedves környezet, ergo nyirkos, tehát sokkal több idő kell hogy megszáradjanak a ruhák mintha a szobában teregetnél ki.
Meg azért hosszútávon roncsolja a ruhákat. Viszont ez megint olyan, hogy igazából ki az aki egy pólót évekig hord? Most nagy kárt végül is nem tud tenni, én évszakonként váltogatom a ruháimat, tulajdonképpen teljesen mindegy.
De az tény, hogy az öblítő illatát elveszi a szárítógép.
Jó és hasznos dolog, ha sokat mosol akkor mindenképpen érdemes beruházni egyre. Nekem van, de ritkán használom, viszont nyilván nem ugyanaz az élethelyzetünk, tehát nem releváns a válaszom, max annyiban, hogy egyébként jó dolognak tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!