Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Turmixgéphez lehet valahol...

Turmixgéphez lehet valahol készíttetni üvegkelyhet?

Figyelt kérdés

Sajnos az összes jó gép műanyag kelyhes, főleg az egyszemélyesek.

Viszont nem bízom a műanyagokban. Ha veszek egy ilyen gépet, tudják valahol reprodukálni a kelyhét üvegből?

jan. 2. 18:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
jan. 2. 18:59
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok, ötletem viszont van: botmixerrel üvegpohárban, kancsóban csinálhatsz turmixot, akármit.
jan. 2. 19:02
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem,mivel a csatlakozó,menetes részt nemhiszem, hogy meg tudná csinálni kézzel egy üvegműves. Meg ha igen, akkor azt annyiert csinálná, amennyiért jópár turmixot veszel.

Nekem Bosch robotgépem van, ahhoz még üvegből van a turmix része.

jan. 2. 19:03
 4/8 anonim válasza:
100%
Nem hiszem, nekünk üveges meg fém is van...
jan. 2. 19:27
 5/8 anonim ***** válasza:
75%
Nincs üvegfűjás magyarországon már, sem ilyen oktatás. Parádsasváron van egy vállalkozás ahol meg lehet nézni az üvegfújást, de nem hinn3m, hogy vállalnak ilyeneket. Max egy telefont megér, keress rájuk.
jan. 2. 20:01
 6/8 A kérdező kommentje:

Hát akkor erről jobb ha lemondok.

Mindenkinek köszönöm a válaszokat.

tegnapelőtt 11:39
 7/8 anonim válasza:
tegnapelőtt 18:40
 8/8 anonim ***** válasza:
AZtán mi a bajod a műanyaggal?
tegnap 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!