Büdösek a mosott ruhák. Mosógep lenne rossz?
Mosógépet vízkőoldózod?
Valószinüleg olyan helyen van valami berohadt szennyeződés a gépben amit nem takarítasz, mert nem éred el.
De az is lehet hog túl kis hőmérsékleten mosol. MOndjuk törölközőt sokan mosnak 30-40 fokos programon. Nem csoda hogy büdös lesz...
A csapvíz nem büdös véletlenül? Lehet, hogy egy aktív szenes filteren kellene átvezetni, ami megköti a szagokat, illetve klórt.
Kép a példa kedvéért, ez egy 10 collos szűrőház, de van hosszabb is:
Betét is kell bele.
nem használok külön óblitött nincs száritogépem és nem vegyszerezem agyon gépet igy ruhák csak olyankor budösek ha elfelejtem ki szedni sokáig mosogépböl ruhát de ez az én feledékenységem akkor.
különben nem büdösek.
Hát talán egy steril műtőt sem takarítanak ki ennyire.
Miért??
Mérnöknek igaza lehet... nálunk is büdös lett a víz a kovid óta, mert beraktak valami plusz berendezést ami extrán fertőtleníti a csapvizet. A kulacsimat is elbüdösíti annyira hogy ki kell dobálnom őket.
A mosószered nem régi? Simán meg tud romlani a polcon az is... jártam így öblítővel, olyan büdös lett mint a kolera.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!