Büdösek a ruhák az új mosógépben?
Sziasztok!
Nem rég, kb 3 hónapja vásároltunk egy új LG mosógépet és feltűnt, hogy a ruhák vagy büdösek vagy szimplán nincs is illatúak mosás végén. Többféle mosógélt/port, többféle öblítőt kipróbáltam már, de semmi.
Van hogy kifejezetten ilyen büdös, poshadt szagúak a ruhák egy része, van ami viszonylag illatos, van hogy a ruha egyik fele illatos, a másik fele nem. De olyan is van h konkrétan semmi illata nincs. Egyszerűen nem értem.
Rendszeresen átmosom a gépet mosógéphez való tisztítóval. 1 órás programon szoktam mosni, 40 fokon.
Húgomnak ugyanilyen gépe van, csak az övé már 2 éves, ő mondta h melyik programot szokta használni. Már teszteltük is, ugyanaz a gép, ugyanaz a program, az öblítő és a mosószer is ugyanaz, a mi ruháink mégis büdösek maradtak, az övének meg tök jó illata volt.
Megőrülök már ettől, sokszor újra kell mosni a frissen kiszedett ruhákat, mert konkrétan büdösek.
Lehet, hogy a mosógépnek van baja? Másra már nem tudok tippelni.. Garanciális még a gép, de el tudom képzelni hogy néznének rám, ha bemennék az MM ügyfélszolgálatára, hogy nem jól mos a gép, mert büdösek maradnak a ruhák. Nyilván minden okozná a problémát, csak a gép nem.. Bármi ötlet?
Lehet, hogy túl kevés vízzel taknyol a gép, ez ilyen tendencia, hogy spóroljon a vízzel.
Azonos teszt kapcsán, azt nem tudni, mennyi mosandó ment bele például, a két esetben. Ezek a gépek tömeg alapján is próbálják általában belőni a vízmennyiséget, de nem biztos, hogy jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!