Bekötöttük, elindítanám a legelső programot, hogy kitisztuljon. El is kezdi nyomatni a vizet bent, lehet hallani, aztán egy idő után megáll és nem történik semmi. Ha kinyitom az ajtót, csupa víz belülről a gép, a víz sem melegedett,mi lehet a baj?
kapom a privátot: "Ajánlott elolvasni a kérdést a válaszadás előtt."
Mondjuk érdemes volna érthetően kiírni egy kérdést.
Nem mindenki figyeli a keresőszavakat.
Egyébként sem értem azt a mentalitást, amikor egy segítő szándékú választ szinte leugatnak.
2. beírásban már a felkiáltójel is sértő, mintha kiabálnának az emberrel, fontos volt ez?
Amikor én évekkel ezelőtt kérdeztem valamit, valahol (nem szokásom, de valamiért így alakult), jöttek olyan válaszok, ami tudatlan, irreleváns, vagy kicsit még hülyének is nézett, de nem foglalkoztam vele.
Elvégre én voltam a kérdező, ő meg vette a fáradságot, hogy reagált valamit, igyekeztem udvarias lenni.
És tényleg nem szoktam figyelni a kulcsszavakat.
Mentségemre legyen mondva az 1-es is mosógépre gondolt, nem csak én (3.)
Talán pont ezért kellene a kérdést jól feltenni....
6/7
1, A felkiáltó jel nem sértésnek szólt, egyszerűen csak figyelem felkeltő.
2, Nem én írtam privátba.
3, Ennyit engedett kiírni a kérdés mezőbe többet nem, gondoltam majd a kulcsszavaknál megemlítem a mosogatógépet.
Elnézést!
"Ennyit engedett kiírni a kérdés mezőbe többet nem, gondoltam majd a kulcsszavaknál megemlítem a mosogatógépet."
A kérdés mezőben nem regényt kell írni, hanem egy kérdést. A többit pedig alá, oda lehet regényt írni.
"2, Nem én írtam privátba."
Tudom.
Van itt egy bunkó aki ki szokta osztani a népet priviben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!