A zöldséget hány óra alatt aszalja meg az egyszerű szárítógép?
A használati utasítás nem írja, hogy pl. az 1 kg sárgarépát meddig aszaljam.
Milyen állagú kell legyen a végeredmény, ha ételízesítőt ( vegetát) akarok készíteni? Csontszáraz?
csontaszáraznak kell lenni.
aszalom nincs, en lekeveréses sutoben szoktam szaritani 55fokon, atforgatva felorankent, a suto ajtajarol letorolgetve a kicsapordott nedvesseget.
mennyisegtol fuggoen eleg sok kell neki, 1 kg repa az nalam 3 tepsi a sutoben egyszerre, feloranket a tepsiket atpakolom, ami alul az kozepre, kozepso felulre, felso alura, ismetelgetve amog jo nem lessz
8-9 ora utan amikor mar nem szottyos hanem pergos kezd lenni, és szemre is sokat veszitett a terfogatbol ossze lehet tenni akar 2 tepsire is.
Sutotol es ventillatortol fuggoen akar 9-15 ora.
egyebkent en aranyaban a feherrepat es a zellert is hozzareszelem.
utana meg kezzel morzsolom
ezen a kepen pont az van felenk amekkora lukon atreszelem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!