Mennyire baj ha a klímák 0-24-ben fűt?
Nálunk az albérletben van egy Fisher klímánk, mennyire lesz baja a gépnek ha 0-24 órában fűt? Ha jó meleg a lakás kapcsoljam vissza auto üzemmódba?
Kinek van tapasztalata a Fisher klímával? Ti hogy használjátok?
Az egyik állandóan megy 0-24-ben fűtésibidőszakban, hisz ezzel fűtök...
A másik csak kb 10-ben. Bár nem Gischer, de azért szerintem számítottak erre a tervezők...
Biztos megy 0-24? Nem csak az van, hogy melegen tart? Még nappal a + fokokban bevilágításkor is mennie kell konstans? Soha nem éri el a beállított hőmérsékletet? Vagy mi történik nálatok, nem értem
Amúgy mehet, persze. Nyilván az élettartam csökken, de megy, amíg megy. Akkor kapcsol ki, mikor leolvasztási fázisban van, pár perc, de hát az elmúlt teleket elnézve most se nagyon lesz gyakori a fagy...
Gondolom rosszul fogalmaztál, és nem folyamatosan fűt a klímád csak folyamatosan be van kapcsolva. Attól természetesen semmi baja nem lesz.
Aki azt írta hogy a kompresszort a kapcsolgatás teszi tönkre annak pedig felhívnám a figyelmét arra, hogy a kompresszor az üzemelése során folyamatosan automatikusan kapcsolgatja magát, ellenkező esetben fél óra alatt gyakorlatilag minden egy hatalmas jégtömb lenne. Be kell ülni egy klímás autóba, alapjáraton tessék bekapcsolni a klímát és tökéletesen hallani hogy kb. 1-2 percenként változik a hang és az alapjárat, nos, az a kompresszor kapcsolása miatt van.A tiéd jól van úgy ahogyan csinálja.
15-20 éve már mindegyik inverteres, az idő nagy részében csak a kompresszor forgórészének változik a fordulatszáma, nem áll le.
Ha már megemlítetted az autókat, 2001-es B5 passatban is már változó löketű kompresszor volt, nem az ősi ki-be kapcsolgatós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!