Kenyérsütő géppel sütött kenyér miért nyers?
Mert nem jól állítottad be, esetleg a hibás a hőfokmérő dióda és nem jól áll be a sütési hőmérséklet.
A sütés mértékét befolyásolja:
- Az általad beállított hőmérséklet (világos-közepes-sötét fokozat).
- A választott programban meghatározott sütési idő.
Némileg mérsékelheti a hővesztést, ha a gép tetején az ablakot alufóliával takarod, ami visszaveri a hősugarakat a kenyér tetejére.
Rossz a:
recept
alapanyag
gépbeállítás
gép valamelyik része
Véleményem szerint a kenyérsütő gép teljesen felesleges. Nagyon hamar el lehet készíteni a kenyeret kézi erővel. Évek óta ezt csinálom, finom a kenyerem.
Legalább észre veszem gyúrás közben, ha sok vagy kevés a víz. Tudok rögtön módosítani.
8-as: a gyúrás maximum 10 perc. És amíg kel, mást lehet csinálni. Mikor másodszor átgyúrom, az maximum 1 perc. És újból kel, megint lehet mást csinálni. 40 percig sül, addig szintén tudok mást csinálni.
Szóval legfeljebb húsz percet vesz el az időmből, és legalább tudom kontrollálni az állagát.
És nem adok ki pénzt drága kenyérsütőre.
Lekvárfőzésre pedig a mikrosütőt használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!