Megéri kenyérsütő gépet használni? Finomat süt? Sokat fogyaszt?
Kezdem egyre jobban megutálni a bolti kenyeret. Száraz, ízetlen stb.
Megéri kenyérsütőt venni?
Nekünk nem éri meg egy ezresre jön ki 50dkg kenyér.
Kényelmeséknek igen .
2: levezetnéd?
Én ugyan nem vagyok híve a gépnek, de tuti nem fogyaszt annyi áramot h ezerre jöjjön ki egy félkilós kenyér!!
Két fajta liszt darabja 400-ft na mert nem a gagyi nagy boltit ebből ugye fele-fele jönnek hozzá magok mert adjuk meg a módját az összességében egy 150-ft kevert magokkal. Indul az áram használat dagasztás 30 percig lágyít utána 30 percig dagaszt .
Majd jön a sütés 3,5-4 órás sütés 800-1000 kw kenyérsütővel .
"800-1000 kw"
ennek a mozdonynak 820 kW a teljesítménye: [link]
nem csoda hogy nálatok drága a kenyér :DDDDDDDDDDD
4 óra sütés kb 170-200 forint 1000W-on.
én ezt ajánlom:
Ti milyen földönkívüli technológiával sütitek a kenyeret? Atomerőmű hajtja? :D
Mi itthon 2001-2004 között rendszeresen sütöttük a kenyeret, csak amióta tönkrement a gép, azóta nem, így nem tudom, hogy most mi a helyzet, de akkor nagyon megérte: ahogy utánaszámoltunk akkor, 1 kg kenyérhez a hozzávalók adagonként cakk-pakk együtt kb. alig a negyedére jöttek ki, mint szintén 1 kg bolti kenyér ára! Bekészítettük a hozzávalókat, majd elindítottuk a gépet, dagasztás, majd utána a sütés = összesen 4 óra alatt kész volt a kenyér! A héja nem volt olyan ropogós, mint a boltinak, inkább lágy, alig volt keményebb a belsejénél, különlegesen omlós állagú, és ízre is különleges volt, sokkal jobban ízlett a boltinál!
Tehát összeségében finomabb is volt, és sokkal olcsóbban is jött ki, legalábbis akkor! Most ahogy nézem az Árukeresőn, az 1 kg kapacitású gépek átlag 20-30 ezer Ft közöttiek, ami szerintem nem olyan hű de nagy összeg (szerintem), próba szerencse!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!