Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mosogatógép vásárlás esetén...

Mosogatógép vásárlás esetén mire kell figyelni?

Figyelt kérdés

Az általános dolgokon kívül kérdezem, tehát energiaosztály stb, az ugye alap, bármit is vesz az ember, ezekre figyel.

Kifejezetten mosogatógép specifikus dolgokra gondolok.

Köszi.

okt. 15. 18:13
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%

Ha panelházas vagy akkor a melegvízre kösd, ne a hidegre!

Ezerszer hatékonyabban, gyorsabban fog dolgozni.

Ha a trutyit ledúrod, akkor tökre elég lesz a félórás, gyakorlatilag kézi mosogatás is, nem kell másfél-két órán át gyilkolni a gépet tök fölöslegesen. Öblítő totálisan fölösleges.

A gépbe férjen el amit gépben akarsz mosogatni. Teljesen jó és bőven elég a 6 terítékes (nem személy, hanem teríték) aldis kismasina 1-2 személyes háztartásban, de ahol nagyüzem van, oda 60cm széles normál nagygép kell és befér minden tálca, ésatöbbi.

Lábast, serpenyőt ne akarj gépben mosogatni! Nem arra való.

A sok apró vicikvacakot kell a gépben mosni, és amíg az mos, addig a nagy pár darab cuccot kézzel is el tudod intézni.

Erősen függ a mosogatóhatás attól, hogy nálad milyenkemény a víz. Ahol lágy víz van, tökéletes mindennel, ahol kemyény, ott igazán nem lesz jó semmise, bármit hazudjanak a marketingesek.

okt. 22. 16:01
 22/24 anonim ***** válasza:
70%
Mi az, hogy lábast serpenyőt ne? Pont azért imadoma gépet, hogy nem nekem kell kézzel vakargatni a labosokat, hanem gyönyörűen elmossa.
okt. 22. 18:44
 23/24 anonim ***** válasza:

Jézus, Mária, Szent Isten!

Építsétekd már magasabbra azt a kerítést.

okt. 22. 20:04
 24/24 anonim válasza:
Én is most fogok mosogatógépet venni. AEG, electrolux és Bosch között nézelődtem. Ami fontos szempont, alul szatellit forgókar = hatékonyabb, szárításkor ajtónyitás = energiakímélő, rövid programot is tudjon, s kb 200 ezer körül legyen, annál több ne nagyon. Szabadonálló és fehér, nekem még ezek voltak a kitételek, a konyhabútor miatt. Ennek az AEG felelt meg 204 ezer forint értékben, 14 terítékes. Ketten vagyunk, néztem keskenyebbet, hát abba egy nagyobb edény se fér bele. Mivel minden nap főzök, hétvégén meg pláne, nekem maximálisan ki lesz használva a 14 terítékes. Már nagyon várom, hogy megjöjjön :)
nov. 11. 07:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!