Mosogatógép vásárlás esetén mire kell figyelni?
Az általános dolgokon kívül kérdezem, tehát energiaosztály stb, az ugye alap, bármit is vesz az ember, ezekre figyel.
Kifejezetten mosogatógép specifikus dolgokra gondolok.
Köszi.
En egy Bosch-t vettem, nagyon szeretem,tokeletesen teszi a dolgat 3 eve, de a program vegen nem jelez, nem sipol, igy ha eppen nem vagyok a konyhaban gyakran elfelejtem kinyitni az ajtajat.
Bosszanto, hopgy egy filleres alkatreszen sporolnak, ami nagyon hasznos lenne
Nyilván, modelfüggő, elsőzör a Bosch hozta ezt, nyilván ami tetszik az embereknek átveszi mindegyik.
Nem favorizálom egyébként a Bosch-t, mert a 125mm-es kisflexem az nem egy ergonomikus, és a Condens 7000iW kazánomban is 2 éves korában cserélnem kellett a gyújtóelektródát.
bocs a sok "nyilván" szóismétlésért.
Én műszaki ember vagyok, tiszta rálátásom van mindenre, nem lehet itt favorizálni egyik gyártót sem, főleg most már, amikor minden fcca ötletet megkartelleznek egmással... :-)
Köszi a válaszokat.
Szeretném én is leírni, hogy amikor írtam, hogy a Bosch nagyon megy, akkor a szerelők mondták, hogy mosogatógépben verhetetlen. Másban már nem biztos. Nincs ezzel gond, utána kell járni.
A mosogatószer nem számít
A legolcsóbb is megteszi, mindig azt veszem és a gép szép foltmentesen tisztít.
az viszont valóban számít, hogyan pakolsz be
En sokáig kisérleteztem mosogató szerrel, próbáltam sajátmárkást, finisht, somatot, jart. A somat a legalja, foltosak maradtak az edenyek, a raszaradt maradékot egyáltalán nem szedte le, nekem a jar platinum vált be.
Mosogatógépem electrolux, nagyon jól pakolható, rövid 30 perces, 60 fokos programon is gyönyörűen tisztít, még a leragadt fazekakat is, és automata ajtónyitás van a program végén.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!