Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mosogatógép vásárlás esetén...

Mosogatógép vásárlás esetén mire kell figyelni?

Figyelt kérdés

Az általános dolgokon kívül kérdezem, tehát energiaosztály stb, az ugye alap, bármit is vesz az ember, ezekre figyel.

Kifejezetten mosogatógép specifikus dolgokra gondolok.

Köszi.

okt. 15. 18:13
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Whirlpool,Beko is detto van és volt)! Barmikor kinyithatom megáll, becsukom folytatja a mosogatást.
okt. 16. 17:25
 12/24 anonim ***** válasza:

En egy Bosch-t vettem, nagyon szeretem,tokeletesen teszi a dolgat 3 eve, de a program vegen nem jelez, nem sipol, igy ha eppen nem vagyok a konyhaban gyakran elfelejtem kinyitni az ajtajat.

Bosszanto, hopgy egy filleres alkatreszen sporolnak, ami nagyon hasznos lenne

okt. 17. 22:18
 13/24 anonim ***** válasza:

Nyilván, modelfüggő, elsőzör a Bosch hozta ezt, nyilván ami tetszik az embereknek átveszi mindegyik.

Nem favorizálom egyébként a Bosch-t, mert a 125mm-es kisflexem az nem egy ergonomikus, és a Condens 7000iW kazánomban is 2 éves korában cserélnem kellett a gyújtóelektródát.

okt. 18. 18:13
 14/24 anonim ***** válasza:

bocs a sok "nyilván" szóismétlésért.

Én műszaki ember vagyok, tiszta rálátásom van mindenre, nem lehet itt favorizálni egyik gyártót sem, főleg most már, amikor minden fcca ötletet megkartelleznek egmással... :-)

okt. 18. 18:49
 15/24 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Szeretném én is leírni, hogy amikor írtam, hogy a Bosch nagyon megy, akkor a szerelők mondták, hogy mosogatógépben verhetetlen. Másban már nem biztos. Nincs ezzel gond, utána kell járni.

okt. 18. 21:00
 16/24 anonim ***** válasza:
#15 Mit takar az, hogy verhetetlen? Alapvetően tök ugyanolyan elven működik mindegyik, a mosogatás minősége 90%-ban a felhasznált mosogatószeren van, meg, hogy hogyan pakolod az edényeket a gépbe, ezen felül nekem a Beko is elment több mint 10 évig, csak a szivattyúja lett szimeringes, külön meg nem lehetett cserélni csak a szimeringet, érdemesebb volt inkább egy újat venni.
okt. 19. 08:24
 17/24 A kérdező kommentje:
Tartósság, kialakítás.
okt. 19. 08:45
 18/24 anonim ***** válasza:

A mosogatószer nem számít

A legolcsóbb is megteszi, mindig azt veszem és a gép szép foltmentesen tisztít.

az viszont valóban számít, hogyan pakolsz be

okt. 19. 10:54
 19/24 anonim ***** válasza:
72%

En sokáig kisérleteztem mosogató szerrel, próbáltam sajátmárkást, finisht, somatot, jart. A somat a legalja, foltosak maradtak az edenyek, a raszaradt maradékot egyáltalán nem szedte le, nekem a jar platinum vált be.

Mosogatógépem electrolux, nagyon jól pakolható, rövid 30 perces, 60 fokos programon is gyönyörűen tisztít, még a leragadt fazekakat is, és automata ajtónyitás van a program végén.

okt. 19. 12:49
 20/24 anonim ***** válasza:
A túl kemény víz és a túl sok mosogatószer is okozhatja, hogy fontosak lesznek az edények
okt. 19. 13:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!