Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mosogatógép vásárlás esetén...

Mosogatógép vásárlás esetén mire kell figyelni?

Figyelt kérdés

Az általános dolgokon kívül kérdezem, tehát energiaosztály stb, az ugye alap, bármit is vesz az ember, ezekre figyel.

Kifejezetten mosogatógép specifikus dolgokra gondolok.

Köszi.

okt. 15. 18:13
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Igazából szerintem mindegyik egykaptafásra készül. Nekünk pl az első gépünk Beko volt, ami lényegében Whirlpool. Azt kell eldöntened, hogy milyen beépítésű lesz. Az enyém pl teljesen beépíthető, vagyis a gombok az ajtó élén vannak, és bútorlapot kell felszerelni az ajtajára.
okt. 15. 19:01
 2/24 anonim ***** válasza:
0%

Ha felül töltős, akkor a mosószer adagoló tartály könnyen tisztítható legyen!

Aeg, electrolux- nak teljesen szétszedhető a tartálya, régen volt indesitem annak az ajtajában volt labirintus járatú tartály, abba belerohadt minden sosem lehetett normálisan kitakarítani.

okt. 15. 19:08
 3/24 anonim ***** válasza:
78%

Jajj, bocsi, mosógépet olvastam :D

Mosogatógépben, automatikusan nyíljon ki az ajtaja a program végén.

okt. 15. 19:09
 4/24 anonim ***** válasza:
59%
Az automatikus nyitás az nekem is hiányzik.
okt. 15. 19:12
 5/24 anonim ***** válasza:
59%
automatikusan nyílik, zajszint, legyen mindenképp fél program (ha keveset tennel be) es felesleges nagyon nagyot venni, pontosabban jol gondold meg mennyiszer főzöl, mennyi mosatlant termeltek, mert pl nálunk meg akartak gyozni arrol a rokonok, hogy 7 főre vegyek 12 teritekest, aldom magam, hogy egy sokkal kisebbet vettunk, mert egyreszt 3-an elkoltoztek es 4-en iscsak hetvegente toltjuk tele a mosogatógépet...
okt. 15. 21:36
 6/24 menta34 ***** válasza:
Nekünk Bosch van, ennek az az érdekessége, hogy 3 fiók van benne, a szokásos kettőn kívül van legfelül egy 3. keskeny is az evőeszközöknek. Én nagyon imádom.
okt. 16. 03:32
 7/24 anonim ***** válasza:
82%
#5 Szerintem ,hogy ki mennyire használja ki az felhasználásfüggő! Én ugyanis még egyedül is meg tudom tölteni a 12 teritékest, mert hiába tűnik nagynak a szám, mikor ez csak abban az esetben lehet igaz, ha kizárólag tányérokkal, evőeszközökkel töltöd meg. De beteszek egy nagyobb lábost, Wok-ot,aztán a fél rekeszt majdnem elfoglalja. Meg persze nekem nem csak pár tányérom van,hogy muszáj lenne mindig kézzel elmosni 🙂Ha nálam vannak az ikrek, és minden nap főzök,akkor naponta megy a gép. Automata ajtónyitás nekem nem hiányzik, az enyémnek a padló irányába villog egy lámpa ha végez.
okt. 16. 04:49
 8/24 anonim ***** válasza:

Gyakran járok úgy hogy indítás után kis idővel találok még edényt, poharat amit kifelelejtettem. A BOSCH például bármikor nyitható, azonnal leáll, nem folyik ki víz, utána csak nyomod a folytatást.

Van amelyik reteszeli az ajtót, macerásabb a leállítás és a kimaradt edény behelyezése.

okt. 16. 08:46
 9/24 A kérdező kommentje:

Köszi!

Szerintem nekünk is Bosch lesz, kb arra érkezett a legtöbb szavazat mindent egybevetve.

okt. 16. 10:12
 10/24 anonim ***** válasza:

"utána csak nyomod a folytatást"

A mi elektroluxunkon csak be kell megint csukni az ajtót, aztán indul újra magától

okt. 16. 16:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!