Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Miért nem kapcsol ki a klíma...

Miért nem kapcsol ki a klíma soha? Fűtés módban van 2 fán módra állítva 25 fokra rég elérte a hofokot mégsem al még a ventilátor pörög tovab ugyan úgy fuja a meleg levegőt? Kint is plusz fokokok vanak miért nem áll meg? Sok vilanystamla 35kw fogyszt?

Figyelt kérdés
Óránként kb 1 1.5 le eszik

ma 18:25
 1/10 anonim ***** válasza:
Rossz a hőszenzora. Az enyém 19 fokot csinál 24-re állítva (hűtés módban).
ma 18:50
 2/10 anonim ***** válasza:
Vedd lejjebb a hőfokot.
ma 19:27
 3/10 anonim ***** válasza:

Örülnék ha csak 35kW-ot fogyasztana egy hónapban :) , amúgy a hűtő-fűtő teljesítmény nem egyenlő az áramfogyasztással ;) , 3,5kW-os klímám csúcsfogyasztása 1800Watt

Sajnos a klímák hőmérséklet szabályozása sosem pontos, nekem is túlfűt, ezért van csak 21 fokra állítva. Láttam olyan megoldást, ahol a szaki csinált külön elektronikát, ami leutánozva a távirányítót, kikapcsolta a klímát amikor elérte a beállított hőfokot.

ma 19:51
 4/10 A kérdező kommentje:
Akkor sem al még soha
ma 19:52
 5/10 A kérdező kommentje:
Naponta 35kw eszik
ma 19:53
 6/10 anonim ***** válasza:
Azért abban a napi 35kW-ban másnak is kell lennie, nem hiszem, hogy csak a klíma fogyasztana ennyit, hacsak nem több van, vagy nagy 5kW-os. Én havi szinten diktálok, egy 3,5-es klíma fűt, az is megy folyamatosan, plusz számítógép, kis hősugárzó, és egy nagy akvárium világítása is pörgeti az órát, így is napi 23kWh az átlagfogyasztásom.
ma 20:08
 7/10 A kérdező kommentje:
A klíma fogyszt enyit H tarifara van kotve 35kw eszik naponta sajna 4.0 scop értékű kínai klíma a+ csak szerintem azért eszik enyit
ma 20:24
 8/10 anonim ***** válasza:

Azért az elég sok. Nekem egy 8 éves Mideám van, ami ha nem is hűt-fűt, akkor is megy a beltéri, és egy családiház alsó szintjét fűti, tehát sokat megy, még sincs még mindennel együtt se ennyi a napi fogyasztásom. A tiednek van tálcafűtése? Mert az megdobhatja a fogyasztását, bár akkor is soknak tűnik.

De vedd le inkább 21 fokra, és biztos, hogy jóval kevesebbet fog fogyasztani.

ma 20:31
 9/10 A kérdező kommentje:
Nincs cseptalca futese sajna akkor ezért lehet ennyi a fogyasztás?
ma 20:38
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem, mert az enyémen sincs. Akkor még többet fogyasztana.
ma 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!