Felültöltős mosógép nem használja sem az öblítőt sem a mosószert?
Ezeknél a képen látható helyen van valami forgófejes injektor, ami alaphelyzetben az előmosó rekesz irányába áll:
Gondolom, utána fordul el a kívánt rekesz felé, de soha nem láttam ilyet belülről, hogyan működik.
Ha feltételezzük, hogy nálad nem mozdul ez a fej, akkor nem tudja befújni a többi rekesz tartalmát.
Whirpool gépem van, és nincs ebben semmilyen forgófejes befecskendező, hanem mindhárom adagolónak külön van fúvókája, és pár éve szedtem már le a tetejét a tipikus tetőrozsdásodás miatt, és láttam, hogy külön mágnesszelepje van mindnek. (Vízfeltöltést meg biztos, hogy nem ezeken az apró fúvókákon történik.) A probléma egyrészt itt lehet. Ezt lehetne tesztelni, hogy nincs-e megragadva, vagy egyáltalán behúz-e? Esetleg szétszedni, kitakarítani. Ha direkt feszültségre működik, beengedi a vizet, akkor sajnos a vezérlőpanel szállt el.
Szervizmernök úr: szuper, évtizedes kérdésemre adtál választ, köszönöm én is!
Kérdező: én beletörődtem, hogy ilyen, és a folyékony mosószert beleöntöm a dobba a ruhákhoz. Ha szeretnék külön öblítőt használni (a jelenlegi mosószeremben már benne van), akkor 0 centrifugálásra állítom, a végén beleteszem az öblítőt a dobba és nyomok egy centrifugálást egy menet öblítéssel.
Biztosan van kényelmesebb vagy kulturáltabb megoldás is, de ezzel jól elvagyok.
#4 Tippelni lehet, de sem az én gépem nem olyan, illetve valószínűleg a kérdezőé sem , ugyanis amit fotót linkeltem az Whirlpool weboldaláról származik, és a fent említett típusról vannak fotók, és az előlnézeti képen látszik a három fúvóka.
Ha nem hiszen akkor nézd meg magad
Ezen az oldalon még jobban látszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!