Wirpool felültöltős mosógép. Mit csináljak, amikor rosszul indul el a program?
Az történt, hogy lement a mosás (egy 3 az egyben mosókapszulával mosva)
Utána elinditottam az öbítés centrifugát (öbítő nélkül)
De eltelt negyed óra es azt láttam., hoyg előröl keszte a mosást.
Kihúztam.
Gondolom újra beállítom a centrifugás programot, csak azt szeretném tusni, hogy ha már lement a mosás (egy kapszulával öbitő nélkül, akkor már csak víz maradta gépben?
Tehát ezzel, hogy újraindult a mosás maradhatot még mosószer benne ha csak simán centrifugázok?
Honnan lenne mosószer, ha azt egyszer már kimosta és öblítette?
Mellesleg minden új programot szivattyúzással indít, hogy esetleges előző maradékot eltüntessen.
Hogy újraindult volna a mosás, olyat nem csinál, valamit elszúrhattál.
Olyan is van, hogy programtörlés, a kezelési utasításban szokott lenni.
Visszatért a kérdező, akinek azt is nehéz volt felfognia, hogy a mosógép nem varázsol öblítőt magába, ha mosás után indít egy ilyen öblítő programot
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__haztar..
Nekem is Whirlpool van.
Maximum akkor "bolondul meg", ha menet közben eltekerem a programkapcsolót úgy, hogy a nullát nem érinti, vagy 3 másodpercnél rövidebb ideig.
Ekkor nem törli a már futó programot, és a START/PAUSE gomb megnyomásával a kapcsoló állásától függetlenül ott folytatja, ahol abbahagyta (mintha nem is tekergettem volna)
Ha erről van szó, akkor tekert nulla állásba, és várj legalább 5 másodpercet.
Egyébként az öblítés+centrifuga is szív fel magába vizet, mivel valamivel át kell öblíteni a ruhákat. Ilyenkor az öblítő rekeszen keresztül folyik a víz.
De ha nem raktál bele semmit, akkor is ugyanúgy lefut a program, csak vegyszer nélkül, tiszta vízzel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!